fbpx

Elif laat vrouwen met haaruitval stralen door speciale wenkbrauwstickers: ‘Het is een ode aan mijn overleden moeder’

Heb je last van haaruitval? Of merk je dat je wenkbrauwen dunner worden, misschien door ziekte, chemo of een genetische aandoening? Elif Kiliç begrijpt de diepe impact die dit kan hebben op je zelfvertrouwen en sociale leven. Daarom bedacht ze, samen met Golden Rose, de Easy Brows Sticker zodat je binnen enkele minuten weer kunt stralen met prachtige wenkbrauwen.

Hoe is je missie begonnen?

‘Easy Brows Sticker is onderdeel van het project ‘Je bent prachtig’, een enorm persoonlijk project voor mij. Het is namelijk een ode aan mijn moeder, die ik onlangs verloren heb aan kanker. Ik weet nog goed hoe ik bij haar huis aanklopte en haar bij binnenkomst voor een spiegel zag zitten met een wenkbrauwpotlood. Het lukte haar niet om haar wenkbrauwen op een mooie manier te tekenen. Dit was enorm pijnlijk om te zien. Alhoewel het heel lastig was, heb ik het gevoel om proberen te zetten in iets positiefs. Iets waar ik ook andere vrouwen mee kan helpen. Dat werd dus deze missie. Het zien van de strijd die mijn moeder doormaakte, inspireerde mij om iets te creëren dat echte ondersteuning kan bieden. Van aangrijpende persoonlijke verhalen tot hartverwarmende reacties van onze klanten: de impact van de Easy Brows Sticker is aanzienlijk. Met de juiste wenkbrauwvorm geven wij vrouwen weer uitdrukking en mimiek. Het geeft een positieve wending aan de algehele uitstraling en het zelfvertrouwen.’

Hoe gebruik je de stickers?

‘De stickers zijn speciaal gemaakt voor vrouwen die te maken hebben met tijdelijk of structureel wenkbrauwverlies, zoals door ziekte, chemotherapie of ouderdom. Naast dat het natuurlijk een cosmetisch hulpmiddel is, bieden de stickers ook emotionele ondersteuning om het verlies van de wenkbrauwharen te verwerken en het zelfvertrouwen terug te winnen. Allereerst vouw je de sticker dubbel en plak je het midden op de oorspronkelijke plaats van je wenkbrauwen, voor een zo natuurlijk mogelijk effect. Daarna teken je in het wenkbrauwsjabloon zachte haartjes. Je werkt van buiten naar binnen. Als laatst breng je met de borstel een laagje poeder aan en vul je de eventuele lege plekjes op. Verwijder het sjabloon voorzichtig en geniet van je wenkbrauwen.’

Op welke manier heb jij impact op de wereld?

‘Eigenlijk kan ik heel brutaal zeggen; op alle manieren! Dit zeg ik omdat ik erin geloof dat alles uit liefde en energie voortkomt en je dit kan opwekken en versterken door soms alleen al te lachen naar iemand. Met het ‘Je bent prachtig project’ en de ‘Easy Brows zorgen we voor een oprechte glimlach. En die glimlach begon ooit in een kamer voor de opmaaktafel van mijn moeder, en zal zich nu verspreiden over de hele wereld. Daarnaast hoop ik dat het erkennen en herwinnen een makkelijker proces zal worden. Dit heeft namelijk effect op een sneller herstel als je met een ziekte kampt, of voor je dagelijkse zelfvertrouwen. En zo kan ik nog wel even doorgaan.’

Wat zou je in de toekomst nog willen bereiken?

‘Ik wil mijn ervaringen en kennis die ik heb opgedaan wat betreft plantenleer goed inzetten voor in de toekomstplannen voor ‘Je bent prachtig’. In de nabije toekomst wil ik nog een paar producten introduceren die vooral deze doelgroep goed kan helpen. Daar zijn wij momenteel al heel druk mee aan het onderzoeken, informeren en testen. Ik wil een sterke reeks creëren van producten en attributen uitbrengen die ‘eigen’ voelt, maar uiteindelijk ook ‘eigen’ wordt voor gebruikers.’WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF