fbpx

Match deze Kluifje kersttrui met je hond

Hoe maak jij je kerstfeest compleet? Juist, met zo’n heerlijke warme en grappige kersttrui! De leukste kersttruien kunnen tegenwoordig niet gek genoeg. Dus waarom niet met een schattig hondje erop? Met nieuwe kersttruien van Kluifje help je tegelijkertijd het Kluivert Dog Rescue Center. Voor jou een leuke trui, voor de hondjes op Curaçao een beter bestaan. Hoe goed past dit bij de kerstgedachten?

Kluifje kersttrui

Wat zijn ze leuk, de kersttruien van de familie Kluivert! En het mooie is: als je nu bij Kruidvat een trui koopt uit de speciale Kluifje kerstcollectie, steun je daarmee de zwerfhonden op Curaçao. De Kluifje kerstcollectie bestaat uit vijf warme, verschillende truien die gebaseerd zijn op de vijf hondjes van de familie Kluivert. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten voor mannen, vrouwen en kinderen. Je kan je eigen Kluifje kersttrui ook nog eens matchen met die van je huisdier, hoe leuk is dat! Ook in de collectie: pyjama’s voor het hele gezin en speeltjes voor je trouwe viervoeter. Een geweldige collectie om een originele kerstfoto mee te maken met het gezin.

https://www.instagram.com/p/B45HrKHKigc/

Kluifje hondenlijn

Bij Kruidvat is tevens de hondenlijn van de familie Kluivert te koop met allerlei leuke producten voor jouw hond. Een bedje, een warm dierendeken, een voerbak en een hondenriem met led lampjes. En alles matcht met elkaar! Producten waar jouw trouwe viervoeter zich helemaal fijn bij voelt en waarmee ze de show stelen aan jouw zijde.

https://www.instagram.com/p/B3NXR3NCZ7z/

Kluivert Dog Rescue Center

Het Kluivert Dog Rescue Center zorgt voor sterilisatie en castratie door dierenartsen en ondersteunt met voedsel, benodigdheden, begeleiding en advies. Zo worden er minder honden in slechte omstandigheden geboren en krijgen meer honden een goed en gezond leven.

Er gebeurt al veel, maar het probleem is groot en vraagt om een grondige aanpak. Dat kunnen ze niet alleen. Ze hebben zoveel mogelijk Dog Rescuers nodig die hun steentje willen bijdragen. Dat kan op verschillende manieren. Als donateur, door een eigen actie te starten of als vrijwilliger. Kijk op hun website hoe je hun kunt helpen.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF