fbpx

Een fijne meditatie van yogi Louise Lieffering

Elke zondagochtend delen we de prachtigste yogaposes van yogi Louise Lieffering op onze Instagram. We vinden het dan ook superfijn dat ze vanaf nu ook elke twee weken een meditatie oefening met ons deelt. Heb jij al eens geprobeerd om te mediteren? Het is superfijn en helpt je om te ontspannen en beter te focussen.

Nieuwe expert

Louise is onze nieuwe WENDY-Expert. Wekelijks plaats ze op haar Youtube kanaal (yoga by Lou) een nieuwe meditatie of yogavideo. Yoga en meditatie zijn haar passie’s en haar missie is groter dan ooit. Daarom heeft ze ook een Instagram selfcare programma ontwikkeld. Het programma is opgedeeld in 4 thema’s: zelfliefde, dankbaarheid, mindfulness en selfcare. Met wekelijks een nieuwe yogavideo, meditatie, zelfzorgoefening, mantra’s en alles wat met selfcare te maken heeft. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op haar site of volg haar op haar Instagram. WENDY-volgers krijgen nu 10 % korting op het programma (code lou10)

View this post on Instagram

✧WINACTIE SELFCARE PAKKET✧ . lieve jij, selfcare is iets wat voor ons centraal staat in het leven. goed voor jezelf zorgen is namelijk zo belangrijk, helemaal in deze gekke tijd. daarom hebben wij samen voor jou een te gek selfcare pakket samengesteld, waar je alles van deze foto kunt winnen. 💓 wat kun je winnen? – instagram selfcare programma van mij @louiselieffering – diffuser, thee en etherische olie @geurwolkje – rock your home spray @rockyourworld.ryw – waterfles met dreamy amethist @luvocrystals – yogamat (moon of lotuscollectie) @superyoga.nl – een jaarabonnement op @meditationmomentsapp hoe maak je kans op dit fantastische pakket? 1. volg alle bovengenoemde accounts (en niet om vervolgens weer te ontvolgen, we see you 👀). 2. abonneer op mijn YouTube kanaal: yogabylou (dit wordt gecheckt). 3. tag 2 besties & vertel waarom jij dit verdient. BONUS; repost in jouw story voor meer kans om te winnen. vergeet mij niet te taggen. . De gelukkige winnaar is @tesscopy. 🍀 . liefs van ons.

A post shared by YOGA BY LOU. ✧ 🪐 (@louiselieffering) on

(Visited 189 times, 1 visits today)

MEEST VIEWED

Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief