fbpx

Een en al liefde in de nieuwe herfstspecial van WENDY

‘Hold on to love.’  Met deze quote sluit Wendy van Dijk op de laatste pagina haar nieuwe herfstspecial met het thema LEVEN IN LIEFDE af. Want het leven is vaak al rauw genoeg, schrijft zij, en we hebben elkaar nodig. Daarom staat deze herfstspecial vol mooie inspirerende verhalen over de liefde, met onder andere interviews met Najib Amhali, Elle van Rijn en Mirella van Markus en hun partners, een interview met Herman van Veen en liefdescolumns van Nicolette Kluijver, Fien Vermeulen en nieuwe columniste Remona de Hond-Fransen.

Liefde overwint alles

Najib en Niama Amhali vertellen openharig over hoe ze als gevolg van de verslaving van Najib gescheiden levens leidden. Als Niama en de kinderen opstonden, ging Najib naar bed. Maar hun liefde overwon alles. ‘Anderen adviseerden me soms om te vertrekken met de kinderen’, vertelt Niama. ‘Tough love. Maar dat wilde ik niet, ik was veel te bang dat hem dan iets zou overkomen. En ik ben altijd in onze liefde blijven geloven, die liefde heeft ons gered. Mensen gaan tegenwoordig snel uit elkaar, maar ik ben nu heel blij dat ik heb volgehouden en in Najib ben blijven geloven. Je moet ook vechten voor elkaar.’

Win een reis naar Curaçao!

In dit nummer ook een interview met Herman van Veen aan de hand van zijn meest liefdevolle teksten en een reisbijlage over Curaçao, met inside tips van BN’ers als Jandino en Sandra Hay. De lezers kunnen ook een geheel verzorgde reis voor twee personen winnen naar het eiland. Ook bevat deze special een extra bijlage van 32 pagina’s over rouw en liefde, met negen bijzondere verhalen over afscheid nemen. Rouw en liefde horen immers als geen ander bij elkaar. Daarnaast deelt WENDY veel praktische adviezen op het gebied van de liefde, bijvoorbeeld aan de hand van de liefdeslessen van Esther Perel, tips om aan de slag te gaan met Tantra, leven vanuit je hartintelligentie en dingen die we over de liefde kunnen leren vanuit de Ayurveda.

Binnenkijken bij Micky Hoogendijk

Micky Hoogendijk verruilde vier jaar geleden haar leven in Los Angeles voor het Brabantse Eersel. In de Binnenkijk-productie laat de kunstenares zien hoe ze woont en vertelt ze over haar huis vol verhalen. In het huis zit louter liefde en overal staan en hangen dingetjes die te maken hebben met familie, vrienden of werk.

De nieuwe WENDY-special ligt vanaf donderdag 13 oktober in de winkel en is te koop via wendyonline.nlWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF