fbpx

Drie hartverwarmende Corona-initiatieven

Het is voor veel mensen een moeilijke tijd. En hoewel Corona veel ellende met zich meebrengt, ontstaan er hierdoor juist ook mooie en hartverwarmende initiatieven. Het is geweldig om te zien hoe mensen zich blijven inzetten voor een ander. Daarom delen wij drie hartverwarmende Corona-initiatieven.

Armbandjes voor de voedselbank

Rijkje Vermeulen is eigenaresse van het sieraden merk Rijkje. Ze wilde met haar merk bijdragen aan mede-Amsterdammers die het zwaar hebben. Daarom heeft ze speciaal een lijn opgezet voor de Voedselbank Amsterdam. Bij ieder verkocht sieraad wordt een familie voorzien van een voedselpakket. Deze speciale collectie bestaat zowel uit kettingen als armbanden, en zijn duurzaam en eerlijk geproduceerd. De symbolen zijn van Sterling zilver of 14k verguld goud op zilver. Alles wordt met liefde in elkaar gezet door Rijkje. Je kunt een sieraad kopen voor 29,00 euro per stuk. Meer informatie vind je op haar website.

Box Hart Au Red Drie hartverwarmende Corona-initiatieven

Benefietradio

Ze zijn de grote helden van deze tijd: ‘onze’ mensen in de zorg. Maar wat gebeurt er na de Coronacrisis met de mensen die nu in de frontlinie werken? Als Corona ook hen heeft geraakt of nog zal raken? Op vrijdag 29 mei organiseert KoffieCo de podcast en Matzwart dé benefiet radio voor onze zorgverleners: Viral Load FM! Zo proberen zij zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Zorg na Werk in Coronazorg, ZWiC. Tijdens de vier uur durende live radio kun je luisteren naar spraakmakende interviews met medische specialisten, en er is zelfs een live bingo waar je mooie prijzen mee kunt winnen! Je kunt een steentje bijdragen door op 29 mei om 17:00 te luisteren naar Viral Load FM.

 

Vrolijke mondkapjes voor het goede doel

Vanaf volgende week zijn niet-medische mondkapjes verplicht in het openbaar vervoer. Hoe leuk is het dan om een vrolijk mondkapje te dragen met een print? Ateljee Van Stof & Hout uit Roermond maakt mondkapjes met verschillende soorten prints. Ze zijn gemaakt van 100% katoen en hebben een filter die je kunt verwisselen. En het allerleukste: van elk verkocht mondkapje doneert Ateljee Van Stof & Hout een bedrag aan de lokale voedselbank.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF