fbpx

Dit zijn Wendy’s Valentijn favorieten voor meer zelfliefde

Valentijnsdag staat voor de deur. Hoewel iedereen het leuk vindt om een presentje te ontvangen op deze ‘dag van de liefde’, is het niet altijd zeker dat je ook daadwerkelijk iets ontvangt. Dus, waarom zou je jezelf niet eens in de watten leggen. Je kunt pas van een ander houden als je ook van jezelf houdt, toch? Laat je inspireren door Wendy met deze vijf leuke cadeaus om jezelf eens even goed in de watten te leggen. Want dat mag soms best!

Outfit van HER

Dit toffe merk heeft onlangs weer een ontzettend mooie collectie uitgebracht. HER geeft tijdloze modellen een moderne twist. Elegantie, comfort, kwaliteit en innovatie staan hoog in het vaandel. Neem bijvoorbeeld dit witgouden colbertje. Het is tijdloos en ideaal voor speciale gelegenheden. Deze parel is te koop voor €169,95 en te bestellen via deze link.

Bekijk hier de hele collectie van HER.

Outfit HER

Lekker leesvoer

Tijd met jezelf doorbrengen kan soms lastig zijn door onze overvolle agenda’s. Lezen kan dan het perfecte middel zijn om tussen de drukte door even helemaal tot rust te komen. Dit spannende boek genaamd ‘Niet mijn droom’ is hier hét perfecte leesvoer voor. Het is geschreven door Eva Nagelkerke en is te koop via deze link.

Satijnen kussenslopen van Beauty Pillow

Goede nachtrust en persoonlijke verzorging zijn allebei belangrijk om goed voor de dag te komen. Hoe mooi zou het zijn om deze twee te combineren? Slapen op het zachte satijn van Beauty Pillow geeft namelijk een gevoel van luxe en verwennerij en heeft tegelijkertijd een verzorgende werking voor je huid en haar. De kussens zijn verkrijgbaar in verschillende maten en te bestellen via deze link.

Beauty Pillows

Pukka Love thee

Hoe lekker kan het zijn om met een warme kop thee op de bank te zitten? Deze kleine verwen momentjes zijn cruciaal om te kunnen ontspannen. Met deze speciale Love thee van Pukka gaat dat zeker lukken. Wist je dat de Pukka cultuur is gebaseerd op vier eeuwenoude ayurvedische principes? Waarheid, respect, puurheid en inzet.

Bekijk alle theesoorten via deze link.

Lekker in je lijf met vitamine D3

Op het zonnige weer moeten we nog even wachten. Tot die tijd kan het zeker verstandig zijn om de ontbrekende vitamine D3 aan te vullen. Deze soft gummies van Just2BFit hebben een lekkere sinaasappelsmaak en kun je gewoon kauwen. Zelfliefde betekent ook dat je goed voor je gezondheid moet zorgen!

Bestel via deze link een maandverpakking.

D3 vitaminesWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF