fbpx

Dit zijn de leukste strand tentjes

Whoehoe, we hebben er een tijdje op moeten wachten, maar the sun in shining! Zet die leuke zonnebril op je hoofd of trek je mooiste bikini aan: er kan namelijk weer volop gezond worden! Dit kan natuurlijk nergens beter dan op het strand. En zeg nou eerlijk, op het strand hoort natuurlijk ook een hapje of drankje. Wij zochten de leukste strandtenten voor je uit.

Woodstock 69 -Bloemendaal

Heb je na het zonnen zin gekregen in een dansje en een drankje? Dan ben je bij het relaxte Woodstock 69 aan het goede adres. Je kunt hier heerlijk loungen of een dansje wagen op de milde technomuziek.

Whoosah- Scheveningen

Zin om met je vrienden na een dagje strand uit te gaan? Naast de bekende house-techno feesten op zondag, wordt Whoosah nu ook elke zaterdagavond omgetoverd tot een club. Grote namen uit de dance scene treden hier op.

Hippie Fish- Zandvoort

Naast een super mooie boho inrichting, kun je ook heerlijk eten bij Hippie Fish. Je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch en diner. Het eten is alles behalve standaard. Op de kaart zie je veel vis gerechten staan, it’s all in the name!

Aloha- Wijk aan zee

Kun jij maar niet wachten op de vakantiekriebels? Bij Aloha kun je het zonnetje opzoeken en samen met manlief en de kinderen het strand bezoeken. Aan iedereen is gedacht, ook aan de kinderen. De huisgemaakte ice-tea en burgers zijn aanraders.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF