fbpx

Dit zijn de 5 perfecte cadeaus voor de feestdagen

Heb je nog geen bijzonder én duurzaam cadeau voor de feestdagen gevonden? En wil je iemand echt origineel verrassen? Op de Amsterdam Made Shop vind je meer dan 500 mooie producten die allemaal in Nederland worden gemaakt; van kleding tot sieraden en verzorgingsproducten tot accessoires. We hebben vijf favorieten hieronder uitgelicht.

1689 Dutch Pink Gin

Zoek je een cadeau voor iemand die gek is op gin? Dan hebben we het perfecte cadeau gevonden; pink gin! Deze gin is gebaseerd op een van de allereerste gin-recepten die de twee oprichters hebben gevonden in de archieven van de British Library en het weer tot leven hebben gebracht.

Deze premium pink gin is de allereerste pink gin uit Nederland. Als basis voor de pink wordt de ‘originele’ Gin 1689 gebruikt. Deze wordt gedestilleerd met framboos en aardbei. Serveer deze Pink Gin in de mix met premium tonic en garneer met een mooie framboos en/of aardbei. Proosten maar!

Bestel hier de Pink Gin van Gin 1689 voor €34,95.

SMPL

Wil je iemand wat heerlijke verzorgingsproducten cadeau doen? Dan zijn de cadeausets van SMPL misschien wel iets voor jou. Potjes, serums, crèmes en tubes. Voor je het weet staat je badkamer vol met verzorgingsproducten. SMPL gelooft dat dit anders kan en creëert daarom multifunctionele, no-nonsense verzorgingsproducten met 100% natuurlijke ingrediënten.

De duurzame cadeausets van SMPL bevatten verzorgingsproducten die geschikt zijn voor de hele familie en de meest gevoelige huidjes. De producten worden lokaal geproduceerd, duurzaam verpakt en zijn vrij van microplastics. Goed voor je huid, goed voor wereld.

Dit weekend krijg je 15% korting op alle Gift Sets met code GIFTSETS15.

Bestel hier de ideale cadeausets van SMPL vanaf €50,00

The Knitwit Stable

Zoek je een cadeau dat altijd van pas komt? Dan zijn de sokken van The Knitwit Stable iets om cadeau te geven. De sokken zijn gemaakt van de wol van het Nederlandse merinosschaap, die je voeten op de juiste temperatuur houden. In het verleden breiden mensen al sokken en repareerden deze zelf met stukjes restgaren. Dat is waarom je vaak contrasterende hakken en tenen ziet. Met het bijgevoegde stukje wol en stopnaald kun je deze sokken ook zelf herstellen. Het ideale duurzame cadeau als je de mensen om je heen warme voeten wilt geven voor de feestdagen!

The Knitwit Stable maakt prachtige kledingstukken van wol in natuurlijke kleuren. De wol is afkomstig van de eigen dieren die vrij rondlopen op de boerderij in Baambrugge. Hier worden de kledingstukken ook geproduceerd, met behulp van innovatieve breimachines.

Bestel hier de sokken van The Knitwit Stable voor €29,00

Amsterdam Made

NoWa

Wil je een cadeau geven dat duurzaam én persoonlijk is? Dat kan bij NoWa, dat staat voor ‘No Waste’. NoWa maakt sieraden van zilver en goud, rechtstreeks gewonnen uit gerecyclede afvaltelefoons. Sieraden vertellen altijd een bijzonder verhaal. Daarom is het zo’n mooie manier om mensen te verbinden. Bovendien ben je – als je een sieraad van NoWa draagt – een beetje extra verbonden met de aarde. Een mooiere kerstgedachte kunnen we er niet van maken.

Met de code Wendy15% krijg je ook nog een leuke korting!

Bestel hier een persoonlijk sieraad van NoWa vanaf €24,95.

Unwaste

Op zoek naar een circulair cadeau voor onder de kerstboom? De producten van Unwaste zijn dan de perfecte keuze. Sinaasappelschillen en koffiedik zijn te mooi om weg te gooien. Unwaste geeft ze een nieuw leven in verzorgingsproducten, zodat jij elke dag de schoonheid ervan kunt ervaren. Een verzorgende shampoo bar met koffieolie, een verfrissende soap bar van sinaasappelschil of een natuurlijke scrub bar van koffiedik; circulaire verzorging voor dagelijks gebruik met pure ingrediënten, zonder troep. De producten van Unwaste zijn vegan en worden gemaakt in Nederland. Goed voor jou én voor de planeet.

Via WendyOnline krijg je 15% introductiekorting op alle Soap-, Scrub- én Shampoo bars (inclusief de giftsets). Maak gebruik van de code unwastexwendy.

Bestel hier de producten van Unwaste vanaf €5,95

Deze en meer duurzame producten vind je ook op de Amsterdam Made ShopWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF