fbpx

Dit sterrenbeeld past het beste bij jouw sterrenbeeld!

Altijd al benieuwd geweest welk sterrenbeeld het beste bij jouw eigen sterrenbeeld matcht? Horen jij en je partner eigenlijk wel bij elkaar? Botsen jullie af en toe? Misschien staat dat wel in de sterren beschreven… Je kunt erin geloven, of het pure onzin vinden, maar erover lezen blijft toch interessant. Wij hebben de sterrenbeelden geselecteerd die het beste bij elkaar passen.

Ram & Waterman

Ram en Waterman hebben veel overeenkomsten. Een harmonieuze relatie is bijna vanzelfsprekend. Beiden staan ze bekend op hun avontuurlijke karakter. Ze matchen heel goed omdat ze allebei open staan voor nieuwe ervaringen en hier samen van kunnen genieten. Ze kunnen elkaar perfect met rust laten en evengoed weer samen zijn.

Stier & Kreeft

De Stier en de Kreeft zijn samen echte huismussen. Ze houden van samen op de bank films kijken en tegen elkaar aanliggen. De Stier is wat koppig, maar de Kreeft kan dat goed incasseren. Ook is de Kreeft erg zorgzaam en zacht waardoor de Kreeft goed voor de Stier zorgt. Beiden zijn gevoelstypes, waardoor de fysieke en emotionele verbinding heel sterk blijft.

Tweeling & Boogschutter

Dit zijn twee tegenpolen van elkaar, die op een goede manier elkaar versterken. Een Tweeling is meer van de feiten en een Boogschutter is meer van het filosoferen. Dit is ideaal, want door de eindeloze gesprekken wordt de relatie nooit saai. Ook vinden ze het beiden leuk om er op uit te gaan!

Leeuw & Weegschaal

Deze twee hebben een enorme aantrekkingskracht tot elkaar. Een Leeuw heeft een sterke persoonlijkheid en de Weegschaal is juist een heel zorgzaam type. De Weegschaal gaat meer voor compromissen omdat hij graag wilt dat zaken goed geregeld worden. Dit sluit goed aan bij de sterke persoonlijkheid van de Leeuw. Een Leeuw is romantisch en voelt zich aangetrokken tot de Weegschaal, omdat dit mensen zijn die graag plezier maken. Beiden houden van de fijne dingen in het leven.

Maagd & Steenbok

De Maagd en de Steenbok vormen samen een hecht koppel. De Steenbok is erg ambitieus, dit sluit perfect aan bij de positieve energie van de Maagd. Beide sterrenbeelden zijn gedisciplineerd, standvastig en ijverig. Ze hebben een doel in het leven dat ze absoluut willen halen. Daarom kan deze combinatie het nog ver schoppen omdat ze allebei ambitieus zijn. Samen bereiken ze dingen die ze met niemand anders kunnen halen.

Schorpioen & Vissen

Als perfectie bestaat, dan is dit het geval bij de Schorpioen en Vissen. Ze zijn als het ware voor elkaar gemaakt en er moet echt heel wat gebeuren om dit stel uit elkaar te drijven. Vissen zijn heel gevoelig en ambitieus waardoor zij de Schorpioen enorm goed kunnen helpen als het aankomt op emoties. Het enige minpuntje die er zou kunnen zijn, is de jaloerse kant van Schorpioen.

Blogtip: Lees hier de 8 eigenschappen die je herkent als je een schorpioen bent!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF