fbpx

Benieuwd wat jou te wachten staat? Dit is jouw maandhoroscoop voor februari!

Ben jij ook altijd zo benieuwd naar wat jouw horoscoop te vertellen heeft over aankomende maand? WENDY-expert en astroloog Esther van Heerebeek van het 12e huis deelt elke maand speciaal voor Wendy Online de tarotkaart van jouw sterrenbeeld. Hoe heb jij de eerste maand van 2024 ervaren? 

Ram 21-3 t/m 20-4

Tarotkaart: Koningin van Pentakels

Het is in februari essentieel dat je tijd voor jezelf vrijmaakt, Ram. Jezelf broodnodige me-time gunt, zodat je weer op kunt laten. Dit geldt zeker, wanneer je een roerige januarimaand achter de rug hebt, dan is het echt tijd om weer tot jezelf te komen. Voor jou is tijd alleen doorbrengen in de natuur een uitstekende optie. Actief of sportief bezig zijn in de buitenlucht of juist jezelf fysiek verwennen. Een dagje sauna of een ontspannende massage. Weet dat dit niet egoïstisch is. Dit is juist goed voor jezelf zorgen en jezelf centraal zetten. Geniet daarnaast meer, van je hobby’s, dierbaren of huisdieren. Spaar niet al je geld op, je mag het ook een keer aan jezelf uitgeven.

Schermafbeelding 2023 09 26 om 16.34.48 Benieuwd wat jou te wachten staat? Dit is jouw maandhoroscoop voor februari!

Stier 21-4 t/m 20-5

Tarotkaart: 2 van Bekers

Wat de liefde of je relatie betreft, staat je een mooie maand februari te wachten, Stier. Het is aan te raden quality time door te brengen met je lief, wanneer je een vaste relatie hebt. Samen romantisch uiteten of een weekendje weg. Het brengt je relatie weer de intimitiet waar je zo’n behoefte aan hebt. Ben je nog single, dan is de kans groot dat je iemand tegen het aantrekkelijke lijf loopt. Toch is er niet alleen een fysieke aantrekking, ook op een dieper level is er meteen een klik. Je voelt elkaar aan en je kunt zinvolle gesprekken met elkaar voeren. Voor jou wordt dit dus een mooie liefdesmaand, passend bij Valentijnsdag!

Schermafbeelding 2024 01 30 om 16.33.04 Benieuwd wat jou te wachten staat? Dit is jouw maandhoroscoop voor februari!

 Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Tarotkaart: 4 van Bekers

Je bent niet altijd je vrolijke en luchtige zelf deze maand en dat is niet erg. Je mag je gevoelens en emoties serieus nemen, zolang je er niet in blijft hangen. Het wil je iets duidelijk maken, dus besteed er zeker aandacht aan. Het kan helpen je gedachten op te schrijven in een journal of met een coach of therapeut aan de slag te gaan. Het is belangrijk dat je inzicht krijgt in wat er bij je speelt, zodat je weer op de juiste manier verder kunt. Van de andere kant mag je op mooie nieuwe kansen en de juiste hulp rekenen, dus uiteindelijk maak je in februari een mooi en zinvol transformatieproces door.

Schermafbeelding 2024 01 30 om 16.34.20 Benieuwd wat jou te wachten staat? Dit is jouw maandhoroscoop voor februari!

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Tarotkaart: VII De Zegewagen

Voor jou als Kreeft is het aan te raden in februari stil te staan bij jezelf en je leven. Te voelen of je nog steeds op de juiste weg bent en of je job, relatie en vriendschappen nog wel bij je passen. Zeker wanneer je je niet happy of ronduit ontevreden voelt, is het goed om hier serieus aandacht aan te besteden. De antwoorden vind je in jezelf, alleen niet wanneer je je mee laat voeren door de ratrace van het leven! Yoga of meditatie kan je helpen je blik naar binnen te richten. Sta deze maand eens zo klaar voor jezelf, zoals je dat normaal gesproken voor anderen doet. Dan voel je je eind februari als herboren.

Schermafbeelding 2024 01 30 om 16.35.34 Benieuwd wat jou te wachten staat? Dit is jouw maandhoroscoop voor februari!

Leeuw 23-7 t/m 23-8

Tarotkaart: Koningin van Bekers

Er zijn voor de maand februari veel beker-kaarten gevallen en dat geldt ook voor jou, Leeuw. Deze koningin van Bekers vraagt je meer aandacht aan je gevoelens en emoties te schenken. Door alle drukte van alledag, schiet dat er wel eens bij in. Dan ben je meer bezig met overleven dan leven. Praat over je gevoelens met je lief of een goede vriend(in). Dat alleen is vaak al genoeg om helder te krijgen wat er innerlijk speelt. Daarnaast kan meditatie of je bezighouden met spirituele onderwerpen, eveneens de nodige inzichten geven. Het gaat erom dat je jezelf niet (meer) voorbijloopt en jezelf serieus neemt. Jouw behoeftes mogen centraal staan, hoe druk het misschien ook is.

Schermafbeelding 2024 01 30 om 16.36.24 Benieuwd wat jou te wachten staat? Dit is jouw maandhoroscoop voor februari!

 Maagd 24-8 t/m 22-9

Tarotkaart: Koning van Bekers

Ook jij mag deze maand je gevoelens en emoties voorrang geven, Maagd. Net als voor veel anderen, mag je innerlijke wereld meer aandacht krijgen. Als Maagd heb je de neiging om vooral praktisch en verstandelijk door het leven te gaan, alleen haal je daar niet altijd plezier en voldoening uit. Daarom is het van belang dat je je vaker laat leiden door wat je voelt en wilt in plaats van wat ‘moet’ of volgens anderen nodig is. Ben niet bang dat je overmeesterd wordt door je gevoelens of emoties, daar wijst deze kaart totaal niet op. Je blijft gewoon de nuchtere Maagd die praktisch blijft nadenken en handelen, alleen dan meer vanuit je eigen behoeftes en verlangens.

Maandhoroscoop

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Tarotkaart: 3 van Zwaarden

Het is in februari belangrijk dat je jezelf niet tekortdoet, Weegschaal. Wanneer je steeds weer doet wat anderen willen of jezelf op wat voor manier dan ook opoffert, is dat het geval. Je mag in februari vaker stil staan bij wat jij het liefste wilt of doet. Zorgt dat voor scheve gezichten of onbegrip, dan kun je jezelf afvragen of dit wel de mensen zijn waar je mee om wenst te gaan. Confronterend misschien, maar het helpt je wel beter voor jezelf te zorgen en gelukkiger te zijn. Deze kaart belooft gelukkig ook, dat er betere tijden op komst zijn. Wanhoop dus niet en heb er vertrouwen in dat binnenkort de zon weer voor je schijnt!

maandhoroscoop van juni

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Tarotkaart: 7 van Bekers

Je bent er deze maand niet altijd met je gedachten bij en daardoor verlies je regelmatig focus. Wanneer je vrij bent of alleen tijd doorbrengt, is dat geen probleem natuurlijk. Op school of op je werk kan dat wel tot issues leiden, net zoals in belangrijke gesprekken. Het kan helpen meer te gronden of te aarden. Dit kun je doen door regelmatig grondingsmeditaties te doen of letterlijk de natuur in te gaan. Wandelen in het bos of langs het strand, zodat je weer in het hier en nu terechtkomt. Je merkt dan meteen, dat je je beter voelt. Je wordt dan niet geleid door gedachten over het verleden of de toekomst en dat verbind je met jezelf.

Schermafbeelding 2024 01 30 om 16.44.50 Benieuwd wat jou te wachten staat? Dit is jouw maandhoroscoop voor februari!

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

Tarotkaart: I De Magiër

Wil je veranderingen in je leven, dan krijg je in februari de kans om daar helemaal voor te gaan! Twijfel niet langer en volg je plannen, ideeën en impulsen. Zoals je op deze tarotkaart ziet, heb je alles op tafel liggen (en in huis) om te manifesteren wat je wenst. Je moet het alleen nog doen door in actie te komen, de eerste stap te zetten. Het ontbreekt je deze maand niet aan energie en dat is een prettige bijkomstigheid. Hierdoor heb je geen excuus meer om jezelf on hold te zetten of op wat voor manier dan ook, af te remmen. Ga ervoor en geniet daarna van de eerste mooie resultaten!

Schermafbeelding 2024 01 30 om 16.45.45 Benieuwd wat jou te wachten staat? Dit is jouw maandhoroscoop voor februari!

Steenbok 22-12 t/m 20-1

Tarotkaart: 10 van Staven

Zoals deze kaart duidelijk laat zien, mag jij ervoor waken niet te veel hooi op je vork te nemen. Als plichtsgetrouwe Steenbok voel je je snel verantwoordelijk voor alles en iedereen, waardoor je niet snel nee zegt of iets laat liggen. Hoe goed bedoeld ook, je doet jezelf hiermee tekort. Maak deze maand ook keuzes wat betreft projecten en activiteiten die je wilt doen. Niet alles hoeft nu, integendeel. Juist door een realistische planning te maken, creëer je ruimte voor jezelf en kun je beter presteren en genieten van de dingen die je wel doet. Heb je te maken met een pittige situatie, dan is geeft deze kaart goed nieuws. Het einde is in zicht.

Schermafbeelding 2024 01 30 om 16.46.32 Benieuwd wat jou te wachten staat? Dit is jouw maandhoroscoop voor februari!

Waterman 21-1 t/m 19-2

Tarotkaart: Koningin van Zwaarden

Je staat deze maand voor een aantal belangrijke keuzes en beslissingen, Waterman. Dit kan met je carrière, studie, relaties of gezondheid te maken hebben. Voor je eigen gemoedsrust is het ’t beste om dit niet meer uit te stellen, anders blijf je erover piekeren en nadenken. Diep van binnen weet je precies wat je te doen staat, dus durf daar gehoor aan te geven. Dit is niet gemakkelijk en je kunt hierdoor ook anderen kwetsen. Doe je het niet, dan doe je jezelf tekort, dus het blijft het beste om zo snel mogelijk de knoop door te hakken en jezelf weer lucht en ruimte te geven. Op die manier maak je meteen ruimte voor mooie nieuwe ontwikkelingen.

Schermafbeelding 2024 01 30 om 16.49.03 Benieuwd wat jou te wachten staat? Dit is jouw maandhoroscoop voor februari!

Vissen 20-2 t/m 20-3

Tarotkaart: 3 van Pentakels

Zoals je wellicht hebt gelezen, is deze tarotkaart ook jouw jaarkaart voor 2024. Dat betekent dat je in februari te maken krijgt met je jaarthema’s. Deze maand krijg je dus de kans, om meer met je talenten, vaardigheden en werkervaring te gaan doen. Dit kan betekenen dat er een andere job op je pad komt, of dat je voor jezelf gaat beginnen. Een promotie is mogelijk of een carrièreswitch. Werk deze maand samen met anderen of doe een beroep op je netwerk. Dat zal je op positieve wijze verder brengen. Februari is voor jou een mooie maand om te groeien en ontwikkelen. Wil je dus een studie of cursus volgen, dan is het aan te raden om dit te doen.

Meer weten over Wendy-expert astrologe Esther en haar werk? Check haar website: www.het12ehuis.nl

Schermafbeelding 2024 01 30 om 16.50.19 Benieuwd wat jou te wachten staat? Dit is jouw maandhoroscoop voor februari!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF