fbpx

Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van september!

De zomer komt weer aan een einde, wat betekent dat de herfst nadert. Heb jij een fijne zomer gehad, en kwamen jouw voorspellingen uit? In deze nieuwe horoscoop van astrologe Esther van Heerebeek – Het 12e Huis, vind jij jouw maandhoroscoop voor september. Veel geluk in deze nieuwe maand!

Ram 21-3 t/m 20-4

Tarotkaart: Page van Staven

Er kunnen leuke nieuwe kansen en mogelijkheden op je pad komen in september en het is aan jou om dit verder te onderzoeken. Niet alles dat de revue passeert hoeft namelijk iets voor jou te zijn of bij jou te passen. Het gaat erom dat je happy wordt bij de gedachte of meteen enthousiast bent. Ga je twijfelen of weet je het gewoon niet zeker, dan is de kans groot dat je dit beter aan je voorbij kunt laten gaan. Het kan ook om een nieuwe liefde gaan en dan geldt eigenlijk hetzelfde; je weet eigenlijk al meteen of het een match is of niet. Ben daarin eerlijk naar jezelf en de ander toe.

Schermafbeelding 2023 08 31 om 11.24.37 Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van september!

Stier 21-4 t/m 20-5

Tarotkaart: Ridder van Kelken

Zie je als single iemand zitten, wacht dan niet af. Hij of zij kan niet weten dat jij gevoelens voor hem of haar hebt, wanneer je dat niet laat zien. Durf dus de stoute schoenen aan te trekken en maak contact. Heb je al contact, durf dan je gevoelens te tonen. Heb je een vaste relatie, dan is het eveneens zaak dat je je kwetsbaarder opstelt. Onbedoeld is er misschien weinig gevoel en intimiteit gedeeld de laatste tijd en daar mag je dan in september verandering in gaan brengen. Dit gaat je relatie zeker verdiepen en nog hechter maken. Deel ook je eventuele zorgen, je partner staat met liefde en plezier voor je klaar.

Schermafbeelding 2023 08 31 om 12.25.21 Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van september!

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

 Tarotkaart: Aas van Kelken

Azen kaarten staan voor een nieuw begin en in dit geval op gevoelsvlak, omdat het om een kelken-kaart gaat. In september kan het dus zijn, dat je als single een nieuwe liefde tegen het lijf loopt en dit kan meteen intens voelen. De kans is groot, dat deze gevoelens wederzijds zijn en dan wordt het dus genieten! Heb je een relatie, dan vraagt deze kaart je, de band tussen jullie eens onder de loep te nemen. Voel je je nog steeds happy in deze relatie en zo nee, wat kun je dan doen om dit te verbeteren? Als Tweelingen ben je namelijk mentaal en verstandelijk ingesteld en kun je gevoelens delen soms lastig vinden.

Schermafbeelding 2023 08 31 om 12.26.04 Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van september!

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Tarotkaart: 6 van Staven

Deze maand mag jij jezelf eens wat meer centraal zetten, Kreeft. Zeker wanneer je altijd klaarstaat voor je partner, gezin, ouders of collega’s. Ook al haal je daar plezier en voldoening uit, soms kun je daarin iets te ver gaan en jezelf compleet vergeten. Dat mag in september anders. Maak tijd vrij voor jezelf, heerlijke me-time waarin je lekker kunt opladen. Spreek af met mensen die je laten lachen of waar je energie van krijgt. Kies gewoon vaker voor dingen en activiteiten die jij wilt, in plaats van je altijd maar aanpassen. Wanneer je dat voor elkaar weet te krijgen, staat je een fantastische maand te wachten met mooie momenten en prachtige ontwikkelingen.

Schermafbeelding 2023 08 31 om 12.26.49 Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van september!

Leeuw 23-7 t/m 23-8

Tarotkaart: Koning van Zwaarden

Misschien heb jij de zomermaanden gebruikt om het een en ander voor jezelf op een rijtje te zetten, Leeuw. Dan is nu de tijd aangebroken om iets met je nieuwe inzichten en plannen te gaan doen. Zet stappen naar je gewenste doelen of rond af wat klaar is. Deze tarotkaart geeft aan dat je daar de power en de daadkracht voor hebt deze maand. Je kunt je zakelijke en je privéleven naar wens vorm gaan geven. Ook is de kans groot dat mensen jou om hulp of advies gaan vragen of je in gaan schakelen om je expertise. En dat is natuurlijk een supergroot compliment waar je zeker trots op mag zijn.

Schermafbeelding 2023 08 31 om 12.27.35 Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van september!

Maagd 24-8 t/m 22-9

Tarotkaart: VI De Geliefden

Deze maand mag je vaker je hart volgen in plaats van je verstand. Zeker wanneer je niet happy bent met je job, studie, relatie of andere omstandigheden. Wanneer je alleen vanuit mentale overwegingen je leven probeert in te vullen, zul je daar niet snel plezier of voldoening uit halen. Ook kan het zijn, dat je zelfliefde en eigenwaarde extra aandacht mag hebben in september. Je bent vaak über kritisch naar jezelf toe en daarmee ondermijn je jezelf. Focus je op wat je allemaal goed doet en wat je al bereikt hebt, dan kan het gevoel over jezelf een mooie, positieve omwenteling krijgen. Leer meer van jezelf te houden, Maagd! Dat is heel belangrijk.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Tarotkaart: 9 van Kelken

Er staat je een prima maand te wachten. Toch zijn er wat valkuilen waar je rekening mee mag houden. Allereerst is het belangrijk dat je je niet altijd aanpast en je lief, je vrienden of collega’s volgt in wat ze doen. Dat maakt je zeer flexibel, alleen doe je jezelf daarmee tekort. Trek ook eens je eigen plan deze maand of toon zelf een keer het initiatief. Hierdoor wordt er ook eens gedaan wat jij wilt en dat is fijn. Daarbij mag je vaker laten merken wat je werkelijk voelt. Je kunt de neiging hebben je happier voor te doen dan dat je je werkelijk voelt en daar heb je echt alleen jezelf mee.

Schermafbeelding 2023 08 31 om 12.29.09 Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van september!

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Tarotkaart: IV De Keizer

Wil je dat er deze maand iets gebeurt of dat je plannen gerealiseerd worden, dan zul je echt in actie moeten komen. Er lopen in september veel planeten retrograde, waardoor de wereld in vertraging lijkt te zijn en dan gebeurt er weinig vanzelf. Je zult zelf de leiding, de verantwoordelijkheid en het initiatief moeten nemen. Zet door en geef niet op, dan is de kans groot dat het je gaat lukken. Stel daarbij wel je grenzen. Laat bijzaken voor wat ze zijn en richt je op wat voor jou belangrijk is. Durf dus ook nee te zeggen tegen mensen, taken en afspraken waar je geen tijd of zin in hebt. Dan verspil je je energie tenminste niet.

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

Tarotkaart: IV De Keizer

Wil je dat er deze maand iets gebeurt of dat je plannen gerealiseerd worden, dan zul je echt in actie moeten komen. Er lopen in september veel planeten retrograde, waardoor de wereld in vertraging lijkt te zijn en dan gebeurt er weinig vanzelf. Je zult zelf de leiding, de verantwoordelijkheid en het initiatief moeten nemen. Zet door en geef niet op, dan is de kans groot dat het je gaat lukken. Stel daarbij wel je grenzen. Laat bijzaken voor wat ze zijn en richt je op wat voor jou belangrijk is. Durf dus ook nee te zeggen tegen mensen, taken en afspraken waar je geen tijd of zin in hebt. Dan verspil je je energie tenminste niet.

Schermafbeelding 2023 08 31 om 12.29.54 Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van september!
Schermafbeelding 2023 09 02 om 10.53.59 Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van september!

Steenbok 22-12 t/m 20-1

Tarotkaart: XIX De Zon

De maand september ziet er positief voor je uit, Steenbok. Misschien heb je nog letterlijk een reis naar de zon voor de boeg, waarbij je kunt ontspannen en relaxen. Het kan natuurlijk ook symbolisch uitpakken met mooie, zonnige momenten in je leven. Het ziet er in ieder geval naar uit, dat je regelmatig enthousiast bent en positief in het leven staat. Je hebt vertrouwen in jezelf en de nabije toekomst, wat de dagen licht en vrolijk maakt. Als Steenbok kun je wel eens somber en negatief zijn; daar is in september echter geen sprake van. Ook al wordt het druk op je werk, blijf tijd vrijmaken om te relaxen, te genieten en te ontspannen.

Schermafbeelding 2023 08 31 om 12.30.54 Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van september!

Waterman 21-1 t/m 19-2

Tarotkaart: 2 van Staven

In september word je uitgenodigd eens rustig naar je plannen te kijken voor het najaar. Er is voor jou als Waterman de afgelopen maanden veel gebeurd en dat heb je in de zomer voor jezelf op een rijtje kunnen zetten. Nu is het goed om stil te staan bij hoe je verder wilt. Dit kan met je werk, je relatie of je familieomstandigheden te maken hebben. Omdat veel planeten retrograde lopen, hoef je geen haast te maken. Je krijgt alle tijd om dit op een relaxte manier helder te krijgen voor jezelf. Neem je tijd en focus je vooral op plannen waar je nu al zin in hebt of enthousiast van wordt, dat is alvast een goede indicator.

Schermafbeelding 2023 08 31 om 12.31.35 Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van september!

Vissen 20-2 t/m 20-3

Tarotkaart: 2 van Pentagrammen

Er kunnen nieuwe mogelijkheden en kansen op je pad komen deze maand, Vissen. Er wordt in ieder geval iets in beweging gezet. Het is aan jou om open minded met deze mogelijkheden om te gaan. Beslis niet meteen wat je wel en niet wilt gaan doen of wel of geen zin in hebt. Laat het eerst even bezinken en heb het er eens met anderen over, dan kan je mening hierover veranderen. Kom je voor uitdagingen of problemen te staan, laat je dan niet uit het veld slaan. Er zijn oplossingen genoeg, zolang je jezelf even de tijd geeft om die te vinden. Spelen er financiële issues, dan is het goed om daar advies over in te winnen.

Schermafbeelding 2023 08 31 om 12.32.13 Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van september!

Meer over Esther

Esther is intuïtief astrologe en runt haar succesvolle praktijk Het 12e Huis in het Noord-Brabantse Liempde, waar ze op enthousiaste en gepassioneerde wijze cursussen en workshops geeft op het gebied van astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit en horoscoop. Haar passie én missie, is zelfbewuste vrouwen helpen inzicht te krijgen in zichzelf en hun leven, zodat ze hun droomleven kunnen creëren. Ze is auteur van de boeken Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners. en sinds 2020 van De Maankalender. Ze schrijft al ruim 15 jaar wekelijks horoscopen en spirituele specials voor diverse magazines in Nederland en België.

Esther heeft ook Facebook en Instagram.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF