fbpx

Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van juli!

Ben jij ook altijd zo benieuwd naar wat jouw horoscoop te vertellen heeft over aankomende maand? WENDY-expert en astroloog Esther van Heerebeek van het 12e huis deelt elke maand speciaal voor Wendy Online de tarotkaart van jouw sterrenbeeld. Dit is jouw maandhoroscoop van juli! 

Ram 21-3 t/m 20-4

Tarotkaart: 4 van pentakels

Deze kaart waarschuwt je deze maand voor je financiën, Ram. Let op dat je niet te veel geld uitgeeft, tenminste, wanneer je budget dat niet toelaat. De zomer is nog lang en het is goed om zo lang mogelijk iets te besteden te hebben. Verder kun je best koppig en vasthoudend zijn. Sta je voor je gevoel in je recht, dan is dit een prima eigenschap. Is het puur om het ‘gelijk krijgen’, dan is het misschien raadzaam hier nog eens over na te denken. Je maakt er niet bepaald vrienden mee en de sfeer wordt er niet beter door. Breek deze maand vaker los van serieuze zaken en geniet meer! Het is immers zomer.

Maandhoroscoop

Stier 21-4 t/m 20-5

Tarotkaart: 5 van Zwaarden

Je kunt in juli te maken krijgen met een ruzie of conflict. Het is dan de vraag hoe jij er mee omgaat. Blijf je vasthouden aan je principes, ook al verpest dat de sfeer of levert het alleen spanningen op? Of laat je het gaan en zie je jezelf als de verliezer of het slachtoffer? De kans is groot dat dit geen prettig gevoel oplevert. Je kunt ook voor de middenweg kiezen. Je weet voor jezelf wat voor standpunt je hebt en laat de situatie of kwestie voor wat het is. Je steekt er geen energie meer in. Dit laatste is waarschijnlijk het beste advies. Leer hiervan en zorg daarnaast voor je broodnodige ontspanning. Dat heb je nodig.

Maandhoroscoop

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Tarotkaart: II De Hogepriesteres

Jij mag deze maand een stapje terug doen, Tweelingen. Een wat passievere houding aannemen. Zeker wanneer je het de afgelopen maanden heel druk hebt gehad en over je grenzen bent gegaan. Nu is het tijd om af te schakelen en bij te tanken, ook wanneer je (nog) geen vakantie hebt. Probeer iedere dag tijd voor jezelf te nemen, al is het maar een half uur. Doe een meditatie, lees een boek of maak een wandeling in de natuur. Dit brengt je overactieve geest tot rust en op die manier kom je weer tot jezelf. Sta je voor keuzes of een belangrijke beslissing, luister dan naar je intuïtie. Die komt weer volop tevoorschijn wanneer je hoofd niet vol meer zit.

Maandhoroscoop

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Tarotkaart: IV De Keizer

Het kan in juli belangrijk zijn dat je assertief bent en op tijd je grenzen aangeeft, Kreeft. Niet jouw meest sterke eigenschappen en toch is het deze maand van belang. Vooral wanneer er op je werk (te) veel van je gevraagd wordt door vakantievierende collega’s of wanneer er thuis het een en ander op je bordje komt te liggen. Je bent vaak te lief en te zorgzaam, waardoor je jezelf tekortdoet. Let hier deze maand op, anders put je jezelf uit en dat is niet nodig. Is er iets wat je deze maand heel graag wil, ga er dan voor. Wacht niet af en toon initiatief, dan gaat het je lukken.

Maandhoroscoop

Leeuw 23-7 t/m 23-8

Tarotkaart: 10 van Staven

Deze afbeelding heeft vaak weinig uitleg nodig. Let er in juli op dat je niet te veel hooi op je vork neemt, Leeuw. Dat je te veel wilt of nog zo veel mogelijk af wilt krijgen voor je vakantie. Daar heb je namelijk alleen jezelf mee. Is het dan eindelijk vakantie, dan ben je uitgeput of ontbreekt het je volledig aan energie of motivatie. Voorkom dit dus liever. Blijf realistische doelen stellen en pak iedere dag je momentje rust. Zit je in een lastige situatie of netelige kwestie, dan betekent deze kaart wel goed nieuws. Het einde is in zicht! Dit zijn slechts de laatste loodjes, dus hou nog even vol.

Maandhoroscoop

Maagd 24-8 t/m 22-9

Tarotkaart: Page van Kelken

Jij mag in juli vaker aandacht aan je gevoelens en emoties besteden, Maagd. Je benadert alles zeer verstandelijk en dat is in veel gevallen prima, alleen is dat niet voldoende. Zeker wanneer je ook plezier of voldoening wilt ervaren! Sta er dus eens vaker bij stil, hoe je je voelt en of je graag in de buurt van bepaalde mensen bent. Of je job nog steeds is wat je zoekt of dat je het puur uit verplichting of routine doet. Je hoeft er niet meteen iets mee te doen; je er bewust van worden is alvast een goede eerste stap. De rest volgt dan vanzelf. Zet jezelf wat vaker centraal.

Maandhoroscoop

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Tarotkaart: 9 van Staven

Niet alles is even gemakkelijk gegaan misschien, maar je hebt het gered! Dat is namelijk de boodschap van deze kaart, Weegschaal. Ook al loop je in juli tegen weerstand of moeilijkheden aan, weet dat je er uiteindelijk een succes van weet te maken en dan kun je het ook afsluiten. Heeft dit in jouw geval met een relatie te maken, dan is het de vraag of je met deze persoon verder wil. Heeft het met je job of studie te maken, dan is het een kwestie van of je daar nog tijd en energie wil steken. Kijk gewoon naar waar je happy van wordt en energie van krijgt, dan heb je in no time je antwoord.

Maandhoroscoop

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Tarotkaart: XIX De Zon

De maand juli ziet er zonnig voor je uit, Schorpioen. Zeker wanneer jij geniet van de zomer, je eventuele vakantie of alles waar jij überhaupt plezier aan beleeft. Lekker genieten op een terras, barbecueën met vrienden of een dagje strand. Sta je jezelf dat toe, dan staat je een heerlijke maand te wachten. Blijf jij je echter maar richten op je job of andere verplichtingen, dan kan deze invloed heel anders uitwerken. Dan heb je de kans dat je jezelf voorbij rent en opbrandt. Probeer dat te voorkomen door goed naar de signalen van je lichaam te luisteren. Het is zomer, dus het mag allemaal in een iets relaxter tempo. Pak op tijd je rust.

Maandhoroscoop

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

Tarotkaart: 9 van Bekers

Let deze maand eens op of je je vaker happier voordoet dan je je werkelijk voelt. Dat is wel één van de facetten van deze tarotkaart. Is dit het geval, vraag jezelf dan eens af, waarom je dat doet en voor wie. Ook jij mag wel eens moe, somber of negatief zijn. Laat deze emoties en gevoelens toe, vooral naar jezelf. Dan voel je je in no time weer in balans. Verder geeft deze kaart aan, dat je de lat wat minder hoog mag leggen. Wees eens tevreden met wat je al hebt gedaan of doet. Vaak richt jij je pijlen alleen naar de toekomst, zonder stil te staan bij je successen in het hier en nu.

Maandhoroscoop

Steenbok 22-12 t/m 20-1

Tarotkaart: XIII De Dood

Allereerst, deze kaart XIII De Dood voorspelt NOOIT een fysieke dood of overlijden. Tarotkaarten zijn symbolische afbeeldingen, dus schrik hier niet van. Deze kaart geeft aan, dat je in juli in een veranderingsproces terechtkomt. Geen snelle, onverwachte verandering, eerder een transformatie van het een naar het ander. Het kan zijn dat je je drukke werkleven even laat voor wat het is en gaat genieten van een vakantie. Misschien laat je een job of relatie los omdat dit goed voelt. Komen er veranderingen op je pad waar je zelf niet voor kiest, heb dan vertrouwen dat het uiteindelijk voor je eigen bestwil is. Strijd er niet tegen, want dat kost je alleen negatieve en onnodige energie.

Maandhoroscoop

Waterman 21-1 t/m 19-2

Tarotkaart: X Het Rad van Fortuin

Na twee maanden in de energie van De Gehangene gezeten te hebben, komt er in juli eindelijk weer beweging in een situatie of in je leven. Wellicht heb je de afgelopen maanden nieuwe inzichten opgedaan of zijn er veranderingen geweest waar je nu mee verder kunt. Hoe dan ook, het is de bedoeling dat je verder gaat. Kom in actie, al is het een kleine eerste stap. Het is belangrijk dat je naar een volgend hoofdstuk of fase gaat en dan heeft het geen zin om in het verleden te blijven hangen. Daar kun je alleen nog lering uit trekken. Laat je in juli niet ‘leven’, neem het heft in eigen hand en creëer je eigen geluk.

Maandhoroscoop

Vissen 20-2 t/m 20-3

Tarotkaart: Koning van Kelken (2e keer!)

Deze kaart is ook in juni voor jou tevoorschijn gekomen, Vissen! Een duidelijke boodschap dus. Ook deze maand mag jij je gevoel en intuïtie als kompas gebruiken. Misschien zelfs nog meer dan vorige maand. Zeker wanneer anderen een duidelijke (andere) mening hebben, waar jij anders over denkt of wanneer iets gewoon niet goed voelt. Durf je eigen pad te bewandelen, ook al zwem je dan voor je gevoel tegen de stroom in. Het is blijkbaar heel belangrijk dat je aan jezelf en je eigen doelen, wensen en principes vasthoudt. Dan staat je op meerdere fronten een heerlijke maand juli te wachten, die voldoet aan al jouw wensen en behoeftes.

Maandhoroscoop

Meer over Esther

Esther is intuïtief astrologe en runt haar succesvolle praktijk Het 12e Huis in het Noord-Brabantse Liempde, waar ze op enthousiaste en gepassioneerde wijze cursussen en workshops geeft op het gebied van astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit en horoscoop. Haar passie én missie, is zelfbewuste vrouwen helpen inzicht te krijgen in zichzelf en hun leven, zodat ze hun droomleven kunnen creëren. Ze is auteur van de boeken Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners. en sinds 2020 van De Maankalender. Ze schrijft al ruim 15 jaar wekelijks horoscopen en spirituele specials voor diverse magazines in Nederland en België.

Esther heeft ook Facebook en Instagram.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF