fbpx

Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van november!

Ben jij ook altijd zo benieuwd naar wat jouw horoscoop te vertellen heeft over aankomende maand? WENDY-expert en astroloog Esther van Heerebeek van het 12e huis deelt elke maand speciaal voor Wendy Online de tarotkaart van jouw sterrenbeeld. Dit is jouw maandhoroscoop van november! 

Ram 21-3 t/m 20-4

Tarotkaart: Aas van Kelken

Deze azenkaart kan voor sommige Rammen een nieuw begin in de liefde of je gevoelsleven betekenen deze maand. Ben je een single Ram, dan kan dit wijzen op een ontmoeting van romantische aard. Heb je een vaste relatie, dan kan daar eveneens een nieuwe start in ontstaan. Doordat je meer tijd met elkaar doorbrengt of de verbinding tussen jullie dieper wordt. Aandacht voor elkaar, kan hierbij helpen. Je gevoelswereld krijgt in ieder geval meer aandacht in november en dat betekent vanzelf, dat je ook dichter bij jezelf, je behoeftes en verlangens komt te staan. Het kan ondersteunend werken, je gedachtes en gevoelens op te schrijven voor jezelf en op die manier nieuwe inzichten te krijgen.

Schermafbeelding 2023 11 01 om 14.09.27 Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van november!

Stier 21-4 t/m 20-5

Tarotkaart: 3 van Kelken

Deze kaart vraagt je in november vaker stil te staan bij je successen, klein of groot. Vier vaker het leven en ben dankbaar voor alles en iedereen dat er wel is in je leven. Daardoor geniet je nog meer van alles. Verder wijst deze kaart je er ook op, je zorgen te delen met je partner, vriend(in) of iemand anders die je vertrouwt. Gedeelde smart is halve smart en dat is voor jou in november belangrijk om te doen. Op die manier maak je het een stuk lichter en vrolijker voor jezelf. Deze kaart voorspelt vaak gezellige ontmoetingen, feestjes, borrels of recepties, dus ook daar mag je deze maand zeker reikhalzend naar uitkijken.

Schermafbeelding 2023 11 01 om 14.11.07 Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van november!

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Tarotkaart: Koningin van Pentakels

Jij mag jezelf in november echt eens op de eerste plek zetten, Tweelingen! Wellicht heb jij je de laatste tijd geregeld weggecijferd of in dienst gestaan van anderen en daar mag nu verandering in komen. Geef jezelf de aandacht die je nodig hebt. Koester jezelf door toe te geven aan je behoeftes en verlangens, of dat nu rust, tijd doorbrengen met je partner of gezin, of meer tijd besteden aan je hobby’s is. Het gaat erom dat je jezelf centraal zet en op die manier liever bent voor jezelf. Want dat is nodig. Niet alleen om je beter te voelen of stress te voorkomen, ook om jezelf eens te belonen voor alles wat je doet.

Schermafbeelding 2023 11 01 om 14.13.22 Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van november!

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Tarotkaart: IX De Kluizenaar

De kans is aanwezig dat je voor bepaalde beslissingen of keuzes komt te staan in november, Kreeft. Dan is het van belang dat je je niet laat beïnvloeden door anderen hierin. Jij weet het beste wat goed voor je is en wat bij je past. Waar je happy van wordt of passie voor voelt. Hoe mooi of overtuigend de verhalen van anderen ook zijn, vertrouw op je eigen wijsheid. Kom je er even niet uit, trek je dan terug, zoals de Kluizenaar op deze kaart. Richt je blik naar binnen middels yoga, meditatie of door creatief bezig te zijn. Dan kom je vanzelf op de juiste antwoorden en voel je meteen wat voor jou de juiste weg is.

Schermafbeelding 2023 11 01 om 14.14.39 Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van november!

Leeuw 23-7 t/m 23-8

Tarotkaart: XV De Duivel

Allereerst: schrik niet van deze kaart. Alle tarotkaarten zijn symbolisch bedoeld, dus ook deze. Je kunt in november soms zwaar op de hand zijn, zaken te serieus nemen. Deze Duivel vraagt je af en toe de boel de boel te laten en los te komen van alle verantwoordelijkheden en verplichtingen. Maak momenten vrij om iets te gaan doen wat je echt leuk vindt. Tijd doorbrengen met je partner of vriendinnen, of lekker fröbelen. Het is maar net waar je zin in hebt. Zet jezelf niet vast in beperkende ‘ja, maar..’ gedachten of overtuigingen, want die blokkeren je en zijn vaak niet waar. Doe jezelf een plezier en neem het er deze maand van!

Schermafbeelding 2023 11 01 om 14.16.18 Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van november!

Maagd 24-8 t/m 22-9

Tarotkaart: 4 van Zwaarden

Deze tarotkaart kan deze maand op twee manieren uitpakken, Maagd. Wellicht voel je je niet zo fit of heb je weinig energie en word je min of meer gedwongen het rustiger aan te doen. Het is dan van belang dat je luistert naar wat je lichaam je aangeeft en dit niet negeert. Deze kaart kan je er ook op wijzen, dat je de tijd moet nemen een situatie of kwestie voor jezelf op een rijtje te zetten. Goed na te denken over een volgende stap. Misschien krijg je een kans aangeboden of kun je iets oppakken waar je interesse in hebt. Dan is het zaak dat je hier de tijd voor neemt en niet impulsief beslist.

Schermafbeelding 2023 11 01 om 14.20.36 Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van november!

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Tarotkaart: XX Het Oordeel

Je komt in november wellicht op een belangrijk kruispunt in je leven te staan, Weegschaal. Misschien moet je een keuze maken of een beslissing nemen, die de nodige veranderingen teweeg kan brengen. Het is van belang dat je hier echt de tijd voor neemt. Kies niet meteen de bekende weg en vertrouw niet op de meningen van anderen. This is your call! Wanneer je eerlijk bent naar jezelf en je gevoel of intuïtie volgt, kies je het juiste. Ben verder niet te streng voor jezelf deze maand, je doet je best en meer kun je niet doen. Leg de lat niet te hoog en maak vooral regelmatig tijd vrij, voor leuke en ontspannende activiteiten.

Schermafbeelding 2023 11 01 om 14.21.58 Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van november!

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Tarotkaart: 8 van Staven

Jij mag in je verjaardag maand op de rem gaan staan, Schorpioen! Je hebt de laatste tijd zoveel lijntjes uitgegooid en zaadjes geplant, dat je nu even op je lauweren mag gaan rusten. Sommige dingen hebben tijd nodig om tot bloei te komen en te ontwikkelen en daar wijst deze tarotkaart je op. Je mag zeker rekenen op resultaten, reacties of ontwikkelingen, alleen niet zo snel als jij had gehoopt. Er lopen nog steeds enkele planeten retrograde en dat zorgt nu eenmaal voor vertragingen. Profiteer hier gewoon van. Je hebt gedaan wat je wilde en kon en nu is het tijd om te relaxen en in vertrouwen af te wachten tot toffe dingen zich aandienen.

Schermafbeelding 2023 11 01 om 14.22.09 Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van november!

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

Tarotkaart: Koningin van Kelken

Jij mag deze maand meer aandacht aan je gevoelens, emoties en spirituele kant gaan schenken, Boogschutter. Je rent vaak enthousiast door het leven en je gaat maar door. Je tomeloze energie stelt je daar ook toe in staat. Toch mag dat in november anders. Maak pas op de plaats en tune in op je binnenwereld. Hoe voel je je? Ben je moe en heb je behoefte aan rust en ontspanning? Of heb je juist zin in een nieuwe uitdaging? Stel jezelf dat soort vragen en kom daarop in actie. Misschien past een weekje verlof bij je bevindingen of een (online) cursus tarot of Reiki. Gun jezelf deze maand iets, waar je echt behoefte aan hebt.

Schermafbeelding 2023 11 01 om 14.22.27 Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van november!

Steenbok 22-12 t/m 20-1

Tarotkaart: Koning van Kelken

Je kunt deze maand de neiging hebben te zakelijk of rationeel te zijn, Steenbok. Op je werk is dat niet zo’n probleem, in je relatie of sociale kring wel. Zeker wanneer er in je relatie irritaties rijzen, mag je ervanuit gaan, dat er iets aan de hand is. Deze tarotkaart geeft aan, dat je wat meer je gevoel mag tonen en je kwetsbaarder mag opstellen. Daar doe je niet alleen de ander een plezier mee, ook jezelf. Relaties en sociale contacten krijgen op deze manier meer diepgang en dat zorgt weer voor meer voldoening. Ook stelt je dat in staat je zorgen te delen en alles minder zwaar voor jezelf te maken. Probeer het gewoon.

Schermafbeelding 2023 11 01 om 14.22.46 Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van november!

Waterman 21-1 t/m 19-2

Tarotkaart: Koning van Zwaarden

Deze kaart heeft niet de meest fijne aanblik en wijst helaas vaak op een teleurstelling of iets dat je verdriet doet. Toch zal dit niet met iets te maken hebben, dat onverwacht gebeurt. Het is iets waar je wellicht al een tijdje mee bezig bent of zelfs worstelt. Dan is deze kaart eigenlijk goed nieuws. Eindelijk komt er duidelijkheid en weet je waar je aan toe bent. Soms wijst deze kaart er ook op, dat er regen na zonneschijn komt en dat betekent dat er deze maand een einde komt aan een pijnlijke situatie, kwestie of relatie. Daarmee schep je ruimte in jezelf, je emoties en dat maakt een opening naar een positief nieuw begin.

Schermafbeelding 2023 11 01 om 14.23.02 Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van november!

Vissen 20-2 t/m 20-3

Tarotkaart: Page van Zwaarden

Het is voor jou deze maand belangrijk, dat je niet te impulsief bent, Vissen. Vooral in het maken van keuzes, beslissingen of opmerkingen. Je manier van communiceren laat soms te wensen over en daar kun je onbedoeld mensen mee kwetsen. Neem af en toe een time-out en trek je terug. Zet alles voor jezelf op een rijtje en reageer dan op een mail, vraag of telefoontje. Op die manier voorkom je irritaties en kun je ook echt achter je woorden staan. Verder ben je behoorlijk leergierig en heb je zin om aan een nieuwe cursus of workshop te beginnen. Let op dat je voor één ding tegelijk gaat en niet met drie dingen start die je allemaal niet afmaakt.

Meer weten over Wendy-expert astrologe Esther en haar werk? Check haar website: www.het12ehuis.nl

Schermafbeelding 2023 11 01 om 14.23.17 Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van november!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF