fbpx

Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van december!

Ben jij ook altijd zo benieuwd naar wat jouw horoscoop te vertellen heeft over aankomende maand? WENDY-expert en astroloog Esther van Heerebeek van het 12e huis deelt elke maand speciaal voor Wendy Online de tarotkaart van jouw sterrenbeeld. Dit is jouw maandhoroscoop van december! Fijne feestdagen!

Ram 21-3 t/m 20-4

Tarotkaart: 10 van Kelken

Wellicht heb jij een iets te rooskleurig beeld van de naderende feestdagen, Ram! Wanneer je te hoge verwachtingen hebt, kun je hierin teleurgesteld worden. Dat is iets om voor jezelf te checken en eventueel bij te stellen. Dat gezegd hebbende, belooft deze kaart wel een hele fijne maand. Vooral in contact met je gezin, familie of goede vrienden. Zolang je niet te veel plant of te hoge verwachtingen hebt, dat is de sleutel. Bezoek bijvoorbeeld ook eens spontaan mensen, buiten de feestdagen om. Of neem je partner onverwacht mee uiteten. Dat brengt je veel plezier en gezelligheid. Mijmer daarnaast over wensen die je voor het nieuwe jaar hebt, ook dat kan je een goed gevoel geven.

Schermafbeelding 2023 11 29 om 13.52.27 Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van december!

Stier 21-4 t/m 20-5

Tarotkaart: Koningin van Kelken

Jij mag deze maand je focus meer op je gevoel gaan leggen. Niet altijd maar met je job of verplichtingen bezig zijn, ook eens stilstaan bij waar jij behoefte aan hebt of naar verlangt. Vind je dit lastig, maak dan tijd voor jezelf vrij. Om een wandeling in de natuur te gaan maken, aan yoga te doen of te mediteren. Op die manier kun je weer voelen hoe het met je is en van daaruit prettigere keuzes voor jezelf maken. Vooral tijdens de feestdagen is dit van belang. Je hoeft niet altijd naar de pijpen van anderen te dansen. Voel hoe jij deze dagen wil doorbrengen en voer dat door, dan mag je rekenen op een heerlijke decembermaand.     

Schermafbeelding 2023 11 01 om 14.22.27 Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van december!

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Tarotkaart: VI De Geliefden

De maand december staat voor jou in het teken van keuzes maken. Wellicht kijk je deze maand terug op het afgelopen jaar en kom je tot de conclusie dat dingen anders mogen. Dit kan met je job, je relatie, gezondheid of vriendschappen te maken hebben. Ben dan niet te streng voor jezelf, weet dat je je best hebt gedaan en hebt gedaan wat op dat moment het beste leek. Zie het als lessen waar je van hebt geleerd en nu mag je veranderingen aan gaan brengen. Volg daarbij niet zozeer je verstand, maar juist je gevoel. Volg je passie en omring je met mensen waar je happy van wordt, dan komt alles op z’n pootjes terecht.

Schermafbeelding 2023 11 29 om 13.56.23 Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van december!

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Tarotkaart: 8 van Zwaarden

Als zorgzame Kreeft kijk jij vaak ontzettend uit naar de feestdagen en verheug je je enorm op je gezin, familie of dierbaren om je heen. Vaak kook je graag of zorg je dat het een feestelijke happening wordt. Het probleem wat deze kaart laat zien, is het feit dat je je er te veel zorgen over maakt! Je legt de lat ontzettend hoog en streeft (onbewust?) perfectie na. Hierdoor bederf je voor jezelf de feestvreugde. Blijf je beseffen waar de feestdagen om draaien en dat het niet om het duurste cadeau of perfecte gerecht gaat. Laat het los en geniet. Jouw liefdevolle intenties zijn meer dan genoeg om er een mooie maand van te maken.

Schermafbeelding 2023 09 26 om 16.34.21 Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van december!

Leeuw 23-7 t/m 23-8

Tarotkaart: III De Keizerin

Deze kaart laat zien dat jij echt kunt genieten van deze drukke decembermaand, Leeuw. Nu ben jij sowieso wel een levensgenieter, alleen doen de feestdagen daar nog een schepje bovenop. In tegenstelling tot veel andere tekens, kun jij je echt overgeven aan vrije dagen of diners en borrels met vrienden en familie. Jij hoeft voor je gevoel geen perfect Kerstdiner neer te zetten of al het werk voor het nieuwe jaar af te krijgen. Wat dat betreft ben jij een mooi voorbeeld en inspiratie voor alle gestreste mensen om je heen! Helaas zit er één minpuntje aan deze kaart. Doe je je iets te veel tegoed aan lekker eten en drinken, dan kun je daar extra van aankomen.

Schermafbeelding 2023 09 26 om 16.32.24 Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van december!

Maagd 24-8 t/m 22-9

Tarotkaart: 9 van Pentakels

Deze maand mag jij eens meer gaan shinen! Zet jezelf niet steeds op de tweede plek en maak je vooral niet kleiner dan je bent. Deze kaart nodigt je uit je vaker te laten zien. Vooral op je werk mag je je ideeën delen en laten zien wat je waard bent. Met bescheidenheid bereik je niets en daar doe je jezelf en ook je job tekort mee! Je mag minder onzeker zijn over jezelf en alles wat jij in huis hebt. Hier mag je je deze maand echt bewust van worden, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Weet je dat te doen, dan kan dit wel eens een zeer succesvolle maand voor je worden.

Maandhoroscoop van juni

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Tarotkaart: XVIII De Maan

Dit kan een maand met mixed emotions voor je worden, Weegschaal. Van de ene kant kijk je misschien uit naar de feestdagen en van de andere kant overweldigt het je of moet je dierbaren missen en dat maakt het minder fijn. Als luchtteken worstel je sowieso regelmatig met gevoelens en emoties, omdat je alles liever verstandelijk benaderd. Weet, wanneer je het wegduwt, je dit veel energie kost en het niet oplost. Laat het er zijn, doorvoel het en dan heb je het eigenlijk al losgelaten. Je hoeft je ook niet altijd vrolijker voor te doen bij anderen dan je je werkelijk voelt. Laat jezelf er deze maand eens helemaal zijn, daar is namelijk helemaal niets mis mee.

Schermafbeelding 2023 09 26 om 16.32.36 Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van december!

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Tarotkaart: XIX De Zon

De maand december ziet er positief voor je uit, Schorpioen. Zeker wanneer je reikhalzend uitkijkt naar de feestdagen, lijken je wensen vervuld te worden. Dan wordt het een stralende tijd. Verder ontbreekt het je absoluut niet aan energie. Of je nog bepaalde deadlines moet halen voor de Kerst of een diner mag verzorgen voor een grote familie, je gaat er volledig voor en waarschijnlijk met een succesvol resultaat. Toch zit hier ook een kleine waarschuwing in, overdrijf het niet. Ook jij hebt zo je limiet en ook jouw batterij kan een keer leeg zijn. Blijf dus op de signalen van je lichaam letten en laat je daarbij helpen door collega’s en familieleden.

Schermafbeelding 2023 08 31 om 12.30.54 Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van december!

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

Tarotkaart: 3 van Kelken

Voor veel Boogschutters is dit je verjaardag maand en deze kaart lijkt aan te geven dat er inderdaad iets te vieren valt. Zelfs wanneer je niet jarig bent! Je mag dus uitkijken naar een feestelijke maand, waar je veel plezier en voldoening uit haalt. Wellicht kijk je ook enorm uit naar de Kerst en Oud en Nieuw, en dan ziet het er allemaal positief uit. Loop je deze maand tegen issues aan, dan is het wel van belang dat je dit niet opkropt of botweg tegen iemand zegt. Deel je gevoelens op een open en zachte manier, dan heeft iedereen er baat bij en jijzelf nog wel het meest.

Schermafbeelding 2023 11 01 om 14.11.07 Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van december!

Steenbok 22-12 t/m 20-1

Tarotkaart: XII De Gehangene

Er kunnen deze maand onverwachte ontwikkelingen op je pad komen, die je wereld op z’n kop kunnen zetten. Dit kan iets groots zijn of iets kleins. Iets tofs of iets minder prettig. Het zet je in ieder geval aan het denken en het zorgt voor nieuwe inzichten. Neem je tijd in december om dit op je in te laten werken. Het is belangrijk voor je persoonlijke groei en ontwikkeling en het helpt je op positieve wijze verder. Daarnaast is het van belang, dat je af en toe een time-out neemt, juist wanneer je het gevoel hebt, dat het daarvoor te druk is. Dat zijn namelijk de momenten dat je het ’t hardst nodig hebt.

Schermafbeelding 2023 11 29 om 14.20.57 Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van december!

Waterman 21-1 t/m 19-2

Tarotkaart: IX De Kluizenaar

Het is deze maand belangrijk dat je regelmatig je rust pakt, Waterman. Juist omdat dit zo’n volle en hectische maand kan zijn, is dit voor jou een must. Je hebt het nodig om over dingen na te denken en ervaringen te verwerken en een plekje te geven en dat doe je het best alleen. Het hoeft niet altijd lang te zijn. Een kwartiertje wandelen of even lekker in bad. Een meditatie of extra yogales, doe wat voor jou werkt, dan ben je in staat om op een relaxte manier deze feestmaand door te komen. Moet je keuzes maken of beslissingen nemen, volg dan vooral je intuïtie, die je juist in die stilte momenten vindt.

Schermafbeelding 2023 11 01 om 14.14.39 Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van december!

Vissen 20-2 t/m 20-3

Tarotkaart: Koning van Pentakels

Er staat je een propvolle en drukke decembermaand te wachten, Vissen. Niet alleen vanwege de feestdagen, vooral omdat je er zelf nogal een big deal van maakt. Op je werk wil je wellicht nog alles afkrijgen voor de Kerst en thuis ben je volop met de voorbereidingen voor de feestdagen bezig. Een prima streven natuurlijk en het gaat je waarschijnlijk lukken allemaal, maar tegen welke prijs? Deze kaart vraagt je werk en taken te delegeren of om hulp te vragen en daarnaast vooral te genieten van de feestdagen waar jij je zo op verheugt. Ben je alleen maar ‘bezig’, dan kun je hier namelijk volledig aan voorbij gaan en dat zou heel jammer zijn.

Meer weten over Wendy-expert astrologe Esther en haar werk? Check haar website: www.het12ehuis.nl

Maandhoroscoop van juniWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF