fbpx

Dionne over de liefde voor haar hond Dolly

Dionne Slagter, ook wel bekend als OnneDi, is YouTuber, actrice en zangeres. Haar hondje Dolly is een onderdeel van haar kanaal en heeft ook een Instagram account met maar liefst 159.000 volgers. Ze vertelt over de liefde tussen haar en Dolly.

Liefde op het eerste gezicht?

‘Ik vond Dolly meteen een mooi hondje. Ze heeft iets vrouwelijks, is echt een meisje. Ze komt uit Roemenië, waar ze waarschijnlijk het nodige heeft meegemaakt, en kwam in de kennel meteen bij me op schoot zitten en kusjes geven. Alsof ze me uitkoos.’

https://www.instagram.com/p/BxchBYwCpD5/

Waarom is ze de allerliefste?

‘Dolly lijkt niet op een hond, ze is meer een baby. Ik kreeg haar toen ik net op mezelf woonde – dat vond ik nogal allenig – en we zijn samen opgegroeid. Ze betekent veel voor me; ik heb ook twee tattoos van Dolly. Zo blijft ze voor eeuwig bij me. Ze is ook helemaal onderdeel van mijn kanaal; ze houdt van camera’s. Omdat mijn fans eigen accounts aanmaakten over Dolly, ben ik er zelf een begonnen: Onnebaby, met inmiddels 159.000 volgers.’

Slaapt ze bij je?

”s Nachts ligt ze op het voeteneind. Tegen de ochtend duwt ze haar neus onder het dekbed, en we eindigen lepeltje-lepeltje. Dolly houdt ontzettend van knuffelen.’

https://www.instagram.com/p/B1jv0XLofxd/

Lees hier over de bijzondere band tussen Nochtli en haar kat.

Nog meer dierenverhalen lees je in WENDY #31.

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF