fbpx

Drie dingen die je moet regelen voor je nabestaanden

Het is natuurlijk geen leuk onderwerp, maar dood gaan we op een dag allemaal. Dat is eigenlijk het enige dat zeker is in het leven. Toch komt er van alles bij kijken, en is het voor je nabestaanden fijn als je het een an ander geregeld hebt. Deze drie dingen zijn in ieder geval erg belangrijk. 

1. Regel een uitvaartverzekering

Dit is misschien wel het belangrijkste om te regelen. Met een uitvaartverzekering kun je je nabestaanden namelijk de financiële zorg van een uitvaart uit handen nemen. De kosten van een uitvaart lopen al gauw op en zijn vaak hoger dan verwacht. Niet iedereen heeft, op het moment dat het zo ver is, voldoende geld om de uitvaart te kunnen betalen. Een uitvaartverzekering biedt de oplossing voor de kosten van een uitvaart.

2. Denk na over de setting

Kies je voor een crematie, of voel je je fijner bij een begrafenis? Tegenwoordig is er veel mogelijk, en zijn dit niet de enige twee mogelijkheden. Het is goed om te weten dat je veel kanten op kunt. Voor je nabestaanden is het heel fijn om te weten waar jouw prioriteiten liggen. Vind je het fijn om het afscheid in een knusse setting plaats te laten vinden waar jouw favoriete muziek wordt afgespeeld, laat het aan je familie en vrienden weten. Zo weten zij wat zij kunnen doen, mocht het moment daar zijn.

3. Welke gasten moeten erbij zijn?

Je bent gedurende je leven vast veel mensen tegengekomen, waar je een hechte band mee hebt. Misschien spreek je die ene goede vriend(in) niet veel meer, maar zou je deze vriend(in) er toch graag bij hebben. Zorg er wat dit betreft ook voor dat de mensen die het dichts bij jou staan weten wie ze moeten uitnodigen.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF