fbpx

Deze zomer op een Spaans eiland? Doe de gratis mini-cursus Spaans van Holaspain

Deze zomer naar Spanje of een Spaans eiland? Wel zo handig als je dan een woordje Spaans spreekt en gemakkelijk je bestelling kunt doen op een terras. Meld je dan snel aan voor de mini-cursus Spaans die we mogen weggeven van HOLASPAIN.

De no-nonsense taalcursus bevat alleen dingen waar je echt iets aan hebt. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een bestelling, het begrijpen van de menukaart of het inchecken bij een hotel. De cursus is compact en ingedeeld in tien onderdelen, waardoor je er een 10-dagen challenge van kunt maken. Perfect voor iedereen die voor de vakantie nog Spaans wil leren, maar geen tijd heeft om uren te studeren.

De beste Spanje-tips

Op HOLASPAIN vind je een selectie van de beste Spanje-adresjes, of het nu gaat om prachtige glampings, boutique hotels, b & b’s, appartementen of vakantiehuizen. Alle adresjes zijn met zorg geselecteerd en one of a kind, met een fantastische ligging aan de kust of juist in het binnenland en een bijzondere inrichting. Heel fijn dat HOLASPAIN het voorwerk al gedaan heeft en je niet zelf dagenlang hoeft te zoeken naar dat ene bijzondere plekje. Ook bieden de blogs op de site volop Spanje-informatie.

Doe de gratis cursus Spaans

Nog even snel Spaans leren? Ga naar de shop van HOLASPAIN. Met de code HOLAWENDY23 is de cursus gratis voor WENDY-lezeressen en volgers.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF