fbpx

Deze massagetips zorgen voor meer seksuele energie

Hoe zorg je ervoor dat het contact tussen jou en jouw partner spannend blijft? Een manier om voor meer hunkering te zorgen, is door middel van massage. Hoe pak je zo’n massage aan? Sex counselor Guusje Wannet, van Sensual Glow, helpt je daarbij! In onze nieuwe vlogserie geeft zij allerlei tips om je relatie een boost te geven.

Bekijk de vlog hier

In deze vlog vertelt Guusje wat masseren voor impact kan hebben op jouw relatie. Geloof maar, het kan enorm sensueel zijn en je lichaam zal verrast zijn. Met drie tips kan jij je partner straks de massage geven die hij/zij verdient! Vergeet niet te abonneren op ons YouTube kanaal. Zo hoef je niets te missen!

 

Over Guusje

Guusje houdt zich altijd bezig met de vraag hoe ze haar liefdesleven en dat van anderen spectaculair kan houden. In haar vlogs neemt ze jou mee van tantra tot seksuele wetenschap. En onderzoekt ze lessen in de verleiding, liefhebben en sensualiteit. In haar praktijk Sensual Glow werkt Guusje als seksualiteit-, liefde- en relatiecoach met vrouwen en koppels die meer betekenis willen geven aan hun liefdesleven. Volg Guusje op Instagram om niks van haar te hoeven missen!

https://www.instagram.com/p/BvgXdB8F44M/?utm_source=ig_web_copy_link

Bekijk ook: ‘Zo krijg je in bed wat JIJ wil‘ en ‘Geef je relatie een boost met deze 3 tips

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF