fbpx

Deze 7 eigenschappen herken je als je een Boogschutter bent!

Van 22 november tot 21 december is het de maand van de boogschutter! Dit betekent dat de boogschutters het vuur dat ze in zich dragen even in een extra daglicht kunnen zetten. De enthousiaste, energieke, positieve en extraverte boogschutter heeft nog veel meer kenmerken. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

1. Super optimistisch

Een boogschutter is een enthousiaste optimist als het om het leven gaat. Ze zijn levenslustig en energiek en ze zijn niet bang om groot te dromen! Boogschutters geloven erin dat als ze maar hard genoeg werken hun dromen altijd uitkomen!

2. Open en eerlijk

Je kunt er niet omheen: als een boogschutter iets vindt, (positief of negatief) ga je dat zeker horen. Ze zijn recht door zee en delen altijd eerlijk hun mening. Uiteindelijk weet je wel dat je op een boogschutter kunt bouwen.

3. Avontuurlijk

‘Op zoek naar avontuur!’ gaat vaak om in het hoofd van een boogschutter. Ze houden ervan om nieuwe dingen te ervaren, kunnen niet stilzitten en zijn altijd in de weer. Ze kunnen er niet aan denken om elke dag dezelfde routine te volgen en gaan daarom constant op zoek naar nieuwe uitdagingen.

4. Zorgzaam

Boogschutters zijn erg zorgzaam ingesteld: ze waken graag over iemands welzijn. Ze hebben interesse in het leven van hun naasten. Daartegenover staat wel dat ze alleen zorgzaam zijn voor de mensen waar ze echt om geven.

5. Hooggevoelig

Boogschutters zijn intens! Indrukken komen hard binnen. Dit klinkt misschien negatief, maar als je alles intenser ervaart geniet je dus ook meer van de kleine dingen zoals: lekker eten, muziek, natuur of een goed gesprek!

6. Creatief

Creativiteit is een erg mooie vaardigheid. Met een open creatieve ‘mindset’ lukt het boogschutters om veel te bereiken in het leven.

7. Onafhankelijk

Boogschutters zijn erg zelfstandig en onafhankelijk. Dit houdt in dat ze graag hun eigen gang gaan. Ze hebben veel zelfvertrouwen, waardoor ze vertrouwen op hun eigen keuzes en beslissingen. Doordat ze zo onafhankelijk zijn, hebben ze een brede kijk op de wereld.

boogschutter Deze 7 eigenschappen herken je als je een Boogschutter bent!

Ben je nou eerder benieuwd naar de eigenschappen van een schorpioen? Lees het dan hier!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF