fbpx

Deze 5 bioscoopfilms moet je echt zien!

Nu de klok weer een uurtje terug is gegaan is er definitief een einde gekomen aan die mooie zomerdagen. De herfst is nu echt van start en dat betekent: kou, regen en s’avonds in het donker thuiskomen. Maar niet getreurd, want wij weten de ideale oplossing voor donkere koude avonden, namelijk: de bioscoop! Lekker binnen zitten met een bak popcorn, samen met je vriendin, lover of gezellig met de kids. Heerlijk wegzwijmelen bij de perfecte film voor jou. De keuze is namelijk reuze…

1. A Star is Born

A Star is Born gaat over het verhaal van Jackson Maine (Bradley Cooper) een country-ster die zijn populariteit verliest. Hij ontdekt het onbekende talent Ally (Lady Gaga). De twee worden verliefd op elkaar en Jack probeert Ally beroemd te maken. Zodra dit lukt, krijgt Jack zelf moeite met het feit dat hij steeds meer in de schaduw komt te staan. Een echte tranentrekker die je zeker gezien moet hebben!

2. Zwaar verliefd

Niks is zo heerlijk dan een Nederlandse romcom! In deze komedie komt de eeuwige strijd tegen de kilo’s en de liefde op een grappige, herkenbare manier samen. De jonge dierenarts Isa is wat onzeker over haar lijf én de liefde. Ruben is dé perfecte man en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Bo redt, valt ze als een blok voor zijn baasje. Maar is Ruben ook geïnteresseerd in Isa?

3. The girl in the spiders web

Lisbeth Salander, het bekende personage uit de populaire Millennium boekenreeks gecreëerd door Stieg Larsson, keert terug in The Girl in the Spider’s Web. Lisbeth rekent af met mannen die een misdaad hebben begaan. Zo komt ze terecht in een web van spionnen en cybercriminelen.

4. Doris

De vooravond van haar vijfenveertigste verjaardag is Doris Doorenbos (Tjitske Reidinga) een gescheiden vrouw met twee kinderen op een dood punt beland. Iedereen om haar heen maakt carrière en leidt een druk volwassen leven, maar van Doris haar eigen dromen is maar weinig terechtgekomen…

5. A simple favor

In deze stijlvolle thriller volgt vlogger Stephanie (Anna Kendrick) een spoor van leugens om de waarheid te achter halen over de plotselinge verdwijning van haar vriendin Emily (Blake Lively). Als ze dieper in de duistere geheimen van Emily’s verleden graaft, komt ze terecht in een wereld waarin niets is wat het lijkt. Een wereld vol onverwachte gebeurtenissen en geheimen. Deze spannender thriller is een echte must-see!

Heb jij het interview met Tjitske Reidinga al gelezen in WENDY (NOT) Perfect? Lees hier het interview met Tjitske over haar rol in Doris en hoe zij tegenover imperfecties staat!

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF