fbpx

Dennis Weening over de bijzondere band met zijn kameleon

Dennis Weening heeft een wel heel speciaal huisdier, namelijk: Jack de kameleon. Ze hebben een speciale band maar waar komt zijn fascinatie voor reptielen vandaan? ‘Als kind had ik een nagebootste jungle met slangen.’

Wat is jullie ochtendritueel?

‘Jack eet levende sprinkhanen, dus die krijgt hij elke ochtend. Soms ontsnapt er een, dat zijn de mindere momenten voor mijn vrouw Stella.’

Waarom is Jack de leukste?

‘Ik heb altijd een fascinatie gehad voor reptielen. Als kind had ik thuis een nagebootste jungle met slangen, gekko’s, kikkers. Toen ik ging trouwen kreeg mijn vrouw een kat zij is een echte kattenliefhebber. Toen wilde ik weer een reptiel, dat werd leguaan Leo. Later kwam kameleon Jack. Ik vind hem prachtig. Als hij op een gele bank zit wordt hij ook geel, en als de kat in de buurt is, lijkt het alsof hij in een groen blad verandert. Fascinerend. Ik wil het houden van reptielen trouwens niet aanmoedigen. Mensen denken er soms gemakkelijk over, maar je moet echt weten hoe je ze moet verzorgen.’

https://www.instagram.com/p/Bt30A88HoCN/

Gaan baasjes op hun dieren lijken?

‘Haha, ik kan me ook goed aanpassen, ja. Toen Expeditie Robinson stopte, heb ik een switch gemaakt: ik ben nu heel druk met mijn nieuwe bedrijf No Fronts, een influencermarketingbureau.’

huisdier Dennis Weening

Meer dieren verhalen lees je in Wendy 31

huisdier Dennis Weening

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF