fbpx

De zomer van… Loiza Lamers

Ook al zo toe aan vakantie? In onze rubriek De zomer van… vragen wij aan bekende Nederlandse vrouwen wat hun plannen voor aankomende zomer zijn. Wendy van Dijk en Shelly Sterk hebben hun plannen al verteld. Vandaag vertelt Loiza Lamers wat zij deze zomer gaat doen.

Waar ga je deze zomer naartoe op vakantie?

‘Deze zomer ga ik met een groep van tien vrienden, waaronder twee nichtjes, acht dagen naar Split in Kroatië. We doen dit nu sinds drie jaar en houden deze traditie er graag in.’

Favoriete vakantiebestemming?

‘Mijn favoriete vakantieland is Spanje. En dan eigenlijk vooral Ibiza!’

In wat voor accommodatie verblijf je het liefst?

‘In een villa.’

Hoe reis je het liefst?

‘Vroeger met mijn ouders heb ik altijd veel autovakanties gehad, dat vond ik toen heel leuk. Zelf ga ik nu toch liever wel met het vliegtuig en dan huur ik het liefst op locatie een auto of scooter.’

https://www.instagram.com/p/ByFmtfiiHjH/

Koffer of handbagage?

‘Een koffer!’

Wat gaat er sowieso mee in jouw koffer?

‘Een bikini, zonnebrand, haarolie en een föhn.’

Naar welk land ga jij nooit meer terug?

‘Dit heb ik niet echt eigenlijk. Tot nu toe vind ik alle landen waar ik geweest ben erg geslaagd.’

Bijzondere vakantie anekdote…

‘De allereerste vakantie waar ik zonder mijn ouders heenging, was een bijzondere. Ik mocht voor het eerst met vrienden op vakantie en we gingen naar Ibiza. Ik heb daar echt de tijd van mijn leven gehad, geweldig!’WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF