fbpx

De vijf leukste en origineelste date ideeën

Willen jij en je partner samen iets leuks ondernemen, maar zijn jullie door alle date ideeën heen? Wij hebben de vijf leukste en origineelste activiteiten op een rijtje gezet én maak samen onvergetelijke herinneringen.

1. Sportwedstrijd kijken

Beleef samen een sportwedstrijd. Zijn jij en je partner voor een bepaald team of houden jullie allebei erg van sport? Juich dan op de tribune samen voor jullie favoriet. Zijn jullie beiden erg competitief? Strijdt dan tegen elkaar met sportweddenschappen. Wie wint, trakteert met zijn of haar winst op de drankjes. Zijn jullie voor hetzelfde team, moedig dan jullie team aan en wed op hen.

2. Ga naar de skihal

Een actieve date! Trek je warmste kleding aan en ga samen naar de skihal. De zomer komt eraan, maar hoe lekker is het om af te koelen in de sneeuw. Zoek samen de adrenaline op en kom dichter tot elkaar.

3. Potje padellen

Probeer een nieuwe sport uit! Ga de wedstrijd met elkaar aan en ga een potje padellen. Deze sport wordt als maar populairder, waardoor de banen als paddenstoelen uit de grond schieten.

4. Wadlopen

Ooit al eens op een van de Waddeneilanden geweest? Ga lekker een paar daagjes weg in eigen land. Doe een avontuurlijke date en ga samen wadlopen. Als je geluk hebt kom je tijdens de wandeling ook nog zeehondjes tegen!

5. Doe karaoke

Zet jezelf lekker voor gek tijdens een karaokeavond. Zoek een karaokebar op en kies het meest foute nummer uit. Zing een nummer speciaal voor je partner of doe samen een duet. Het klinkt gek, maar tijdens karaoke laat je jezelf van je kwetsbare kant zien. Je stem is namelijk erg persoonlijk. Na deze date zullen jullie je meer emotioneel opstellen.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF