fbpx

De trailer van de Disney remake The Lion King is uit en wij houden ervan!

Hier hebben we jaren op gewacht! (zonder dat we het door hadden)… Want, het is zo ver! Er komt een remake van een van Disney’s meest klassieke film, namelijk ‘The lion king’.

The Lion King, uitgebracht in 1994, is de meest geliefde Disneyfilm ooit. Waar de film uit 1994 een oscar won voor de beste filmmuziek, trapt de nieuwe film af met het origineel nummer van Elton John: “Circle of Life”. Komen er ook niet meteen nostalgische herinneringen naar boven? Naast dat de muziek een emotionele klassieker is, zijn de beelden van de nieuwe trailer levens echt. Elk haartje is goed te zien, de ogen zijn levensecht en je ziet zelfs het stof van de grond door de lucht heen vliegen. Door deze gedetailleerde trailer weten wij zeker dat we niet teleurgesteld gaan worden in de bios!
Deze computer geanimeerde remake is leuk voor jong en oud en eindelijk ook meteen het beste dagje uit voor met het gezin!

 

We moeten nog even wachten want, The Lion King komt pas volgend jaar zomer in de bioscoop. Het word een tribuut naar het origineel want het is dan precies 25 jaar geleden dat de originele film uitkwam.

Heb je nou toch iets meer zin in een Netflix serie? Lees dan hier de 5 beste Neftlix series voor een heerlijk avondje bankhangen.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF