fbpx

De top 5 meest romantische gebaren en win het boek Bouquet 4000: Machtige verleider!

Wat vinden we nou echt romantisch? Dat is een vraag waar veel over nagedacht wordt. Uitgeverij Harlequin – leider in romantiek – helpt je daarbij. Vandaag wordt de 4000ste editie van Bouquet: Machtige verleider, groots gevierd. En daarom heeft Harlequin een ‘romantiekonderzoek’ laten uitvoeren waarvoor ruim duizend Nederlandse volwassenen zijn ondervraagt. Harlequin helpt jou de weg te vinden in het dolhof van liefde en geluk. En WENDY mag 5 boeken weggeven!

De top 5 meest romantische gebaren

Diamanten ringen en de meest luxe uitjes… het lijkt wel een sprookje. Maar waar staat romantiek voor ons nou echt voor? Eigenlijk zijn het de hele kleine en attente liefdesuitingen die gekoesterd worden. Kijk maar eens naar de video hieronder…

1. Knuffelen

Kun je je nog het moment herinneren dat je smoorverliefd was op de persoon die bij jou op school zat? Je kon er geen genoeg van krijgen… niets gaf een fijner gevoel dan uren lang samen knuffelen op de bank. Er waren geen woorden nodig om de spanning en passie die je met elkaar deelden te beschrijven. Dit was het moment van: ‘ik kan gewoon niet geloven dat dit echt gebeurt’– gevoel, ‘knijp me even.’ 

Nu je volwassen bent staat een knuffel voor vele gebaren. Van troost tot geruststelling tot steun of gewoon een gevoel van warmte. Maar hoe is het mogelijk dat je er niet meer zo in zwelgt als toen je nog jong was? Misschien omdat je er de tijd niet meer voor hebt, of omdat je je druk maakt over je kinderen. Zij zijn je lief en hebben ook veel liefde en aandacht nodig.

Knuffelen is zo ontzettend belangrijk. Geniet van het moment dat je in de armen van je geliefde ligt… ja, knijp jezelf maar even. Het gebeurt echt dus doe het gewoon. Kruip vanavond lekker op de bank, laat je hoofd tegen zijn of haar borst rusten en leg je hand op het hart. Zorg ervoor dat je goed zit want deze spectaculaire knuffel zal de hele avond duren en gevuld worden met liefde!

liefde

2. Een verassend cadeau kopen

Het geven van een cadeau is al een deel van het cadeau. Geloof ons, dat is echt waar! Die onvoorspelbare en onverwachte cadeaus, dragen bij aan geluk! Stel… je komt thuis, je loopt naar je geliefde, je geeft een warme knuffel en vervolgens leg je het cadeau is zijn of haar handen. Het cadeau wordt geopend en er verschijnt een brede glimlach op het gezicht. De ogen beginnen te stralen en nadat je een kus hebt gegeven zeg je: ‘Dat heb ik voor jou gedaan omdat je er blij van wordt. En dat maakt mij blijer dan wat dan ook.’

Het maakt niks uit wat de prijs is. Je maakt je wederhelft blij en dat geeft zo’n fijn gevoel. Daarom hoef je er niks voor terug. Het mooie aan liefde is dat je aan hem of haar denkt.

liefdes cadeau

3. Hand in hand lopen

Je handen ineen slaan met je geliefde en urenlang samen wandelen voelt als het ultieme liefdesgeluk. Het is zo’n eenvoudige manier om te laten zien: ‘wij horen bij elkaar, we geven om elkaar en de liefde doet ertoe!’ En nu het buiten steeds weer iets kouder wordt, kun je de geweldige bloedsomloop van je geliefde goed gebruiken. Laat je handschoenen maar achterwegen en zoek de winter warme vingers van je geliefde op.

liefde is

4. Een spontaan reisje plannen

Buiten weten om van je geliefde, plan je een spontane reis voor een romantisch weekendje weg. De voorpret van het boeken brengt al heel veel vreugde met zich mee. Je droomt al helemaal weg bij de gedachten van jullie twee in dat schattige hotelletje, het strandje waar jullie zullen liggen of een mooi restaurant waar je elkaar diep in de ogen kijkt en proost op een gelukkig leven.

Of je nou een paar dagen doorbrengt in Nederland of een droomreis boekt naar Italië en daar een Vespa tour organiseert… alles kan en mag. Denk maar eens aan de blik in de ogen van je lief als je hem of haar verrast en zegt: ‘Hi lieverd, verassing! Pak je koffers maar!’ 

liefdes reis

5. Een spontaan avondje organiseren

Een spontane date organiseren voor jou en je lief is een must. Misschien kun je zelf al raden waarom… druk, druk, druk! Je maakt onwijs lange dagen en je partner heeft ook een onwijs drukke baan. Ondanks jullie van elkaar houden en smachten naar iets meer tijd en aandacht, lukt het niet altijd om samen tijd door te brengen.

Koop kaartjes voor het concert van jullie favoriete zanger, reserveer een tafel voor twee in een knus restaurant of organiseer een filmavondje. Het maakt niks uit. Uiteindelijk heb jij overal al voor gezorgd: het avondje is al gereserveerd en voor de kids heb je oppas geregeld. Zet je drukke tijdschema even een avond uit je hoofd. Dat is gezond voor zowel jou als je partner. Samen zijn is de mooiste plek die er is!

dat night

Nieuwsgierig naar de overige 15 meest romantische gebaren, de top 10 afknappers, de top 5 relatiedilemma’s en leuke weetjes over Bouquet? Werp dan snel een blik in Harlequins regels voor romantiek!

Zo maak je kans op het boek Bouquet 4000: Machtige verleider!

echte liefde

Wil jij op elk gewenst moment van de dag adembenemende romantiek ervaren met verhalen van romantische topauteurs: Lynne Graham, Sharon Kendrick en Miranda Lee? Reageer dan snel onder onze Facebook of Instagram post, en laat ons weten wat romantiek voor jou betekent! Wees er snel bij want je kunt meedoen tot vrijdag 9 november.

 

 

 

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF