fbpx

De spirituele leermeester van Marion Pauw

marion pauw

Iedereen zit weleens niet lekker in zijn vel. Als schrijfster en publiciste Marion Pauw een energy boost kan gebruiken, gaat ze naar Sharon de Beer, spiritueel coach. ‘Door haar kwam ik in contact met liefde voor het leven, voor anderen en voor mezelf.’

‘Negen jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Sharon. Ik voelde me wat moe en futloos, en boekte en reikibehandeling bij haar, waarbij door handoplegging energieblokkades worden opgeheven. Sharon vertelde me dat mijn derde chakra, de zonnevlecht oftewel buikchakra, minder goed ontwikkeld was. Dit chakra zorgt ervoor dat je voor jezelf durft op te komen, jezelf durft te zijn. Doordat de energiestroom in dit chakra vastzat, kwam ik niet verder in mijn gevoel voor eigenwaarde. Dat bleek vooral ingegeven door de buitenwereld. Mijn boeken werden gelezen en goed ontvangen. Ik kreeg bevestiging en voelde me goed. Daar was ik steeds meer op gaan leunen. Ik vond mezelf steeds meer de moeite waard als andere mensen vonden dat ik de moeite waard was, in plaats van te denken: ík ben de moeite waard.

Liefdesverdriet

Omdat Marion niet zag dat ze zelf de moeite waard was, was ze altijd behoorlijk van de kaart als haar relatie spaak liep. ‘Toen het een paar jaar geleden uit ging met mijn toenmalige relatie en ik van ellende niet meer wist waar ik het zoeken moest, bezocht ik Sharon zelfs iedere dag. Ik stapte direct uit bed in de auto en reed naar haar toe, in mijn pyjama, op mijn Uggs.’

WENDY magazine

cover 13Nieuwsgierig hoe Marion door haar spiritueel coach werd geholpen? Je leest het in WENDY #13, die nu in de winkel ligt. Je kunt nu ook kans maken op het boek Hotel Hartzeer van Marion Pauw en Susan Smit. Kijk op wendyonline.nl/winnen.

Beeld: Hollandse Hoogte
Tekst: m.m.v. Elleke van DuinWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF