fbpx

De Pier Den Haag en de evenementenagenda!

De Pier in Scheveningen is al meer dan honderd jaar ‘the place to be’ voor entertainment en ontspanning, en 365 dagen per jaar gratis toegankelijk! Met jaarlijks meer dan 2,5 miljoen bezoekers is de Pier een van de grootste toeristische attracties van Nederland. Of je nu wilt shoppen, lachen, eten en drinken of op zoek bent naar avontuur, de Pier heeft het allemaal!

Eten & drinken op de Pier

De heerlijke geuren van het eten komen je al wandelend tegemoet terwijl de frisse Scheveningse wind door je haren waait. Van ambachtelijk vlees en vis en culinaire gerechten tot aan pannenkoeken, snackbars en ijssalons, je kan het zo gek niet bedenken! Tel daar ook nog eens het unieke uitzicht over de zee en het knusse gezelschap om je heen bij op… Lekker eten en optimaal genieten beleef je op de pier! Krijg je al trek?

ijs

Bungy Jump Holland

Zoek jij graag de spanning op? Bungeejumpen is alleen weggelegd voor de echte daredevils! Van de maar liefst 380 meter lange Zipline, kom je oog in oog te staan met de golven van de Noordzee, overzie je het hele strand en de hele boulevard. De beste manier om Scheveningen en Den Haag van bovenaf te bewonderen!

bungeejumpen

Floatcenter de Pier

Wat is floaten nou eigenlijk? Floaten is gewichtsloos drijven op het water in een speciaal daarvoor ontwikkelde floatroom in het hartje van de Pier. Nu zou je toch denken dat het enorme zoute water toch heel erg prikt… Nee! dat is niet het geval: ‘pure ontspanning’. Het is een bewezen ontspanningsmethode die zeer efficiënt en doeltreffend is, want 1 uur floten staat gelijk aan 5 uur slaap.

floaten

Reuzenrad op de Pier

Ja ja, Nederland heeft Europa’s eerste reuzenrad boven zee! Het reuzenrat is meer dan 50 meter hoog en telt 36 gesloten gondels met airconditioning. Dus tijdens de hete zomerdagen kun je toch nog even de koelte opzoeken terwijl je geniet van het prachtige uitzicht over zee, het strand én de skyline van Den Haag.

reuzenrad

Gin Tastic festival

‘Let the weekend BE-GIN’. Wanneer je ‘Gin’ hoort volgt er meestal ‘en Tonic’. Weet je waarom? Het is een prachtige combinatie! Deel jij de liefde voor dit geniale drankje en zou je er wel meer over willen weten? Dan is dit festival zeker iets voor jou! De grote en kleinere Gin merken presenteren hier hun beste combinaties en geven workshops om te zorgen dat jij dit thuis straks ook kan! En om niet te vergeten.. Terwijl jij leert om een ‘Gin Master’ te worden, kun je zelfs je moves laten zien op live muziek! Wil jij deelnemen? Geef je hier dan snel op! Want zaterdag 21 en zondag 22 juli op de Pier van Scheveningen, presenteren de meest bekende Gin labels hun verrassende mixen! Check ook nog even de evenementen zomeragenda voor meer leuke festivals en feestjes!

gin tonic

Tip: er is natuurlijk nog veel meer te beleven op de Pier van Scheveningen. Ben jij nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op de website van de Pier!

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF