fbpx

De nieuwe WENDY: nu in de winkel!

In de nieuwe WENDY, getiteld Somebody’s watching You, is er volop aandacht voor het actuele onderwerp privacy en de nieuwe wetgeving die vanaf eind mei van kracht is. Wendy van Dijk zelf is in haar voorwoord zeer openhartig over de rol van de media in haar privéleven en het blad geeft talloze tips hoe we met name online onze privacy veel beter moeten en kunnen beschermen.

Wat kun je nog meer verwachten in dit nummer:

Gordon is serieuzer dan ooit in een diepgravend interview: wat drijft hem toch?

 Famke Louise poseert voor de camera van Kim Feenstra en laat zich zien zoals ze nog nooit is gezien.

Een groot interview met Olympische heldin Suzanne Schulting en haar vader, wat doet het met je als je plotseling, vanuit het niets, zo de nationale knuffelbeer bent en dagenlang DWDD domineert?

We proudly present: WENDY’s Elftal, de leden vertellen je waarom juist zij een plekje in het elftal moesten bemachtigen.

William Rutten fotografeert zes BN’ers, hoe vinden zij het om in de spotlights te staan?

Somebody’s watching you? Nee, nobody is watching you. Het overkwam Rutger Vink, Nicky Opheij, Rico Verhoeven en Mirelle Valentijn. Zij werden als kind gepest of genegeerd.

Talloze tips over hoe te leven zonder social media

Benieuwd naar meer? Als je nu een abonnement op WENDY neemt, dan kan je krijg je een Zinzi horloge naar keuze. Je kunt kiezen uit de kleuren zilver of goud.

Abonnement op WENDY Magazine:

20 Cover 480x640 225x300 9 De nieuwe WENDY: nu in de winkel!

Wil je voortaan als eerste de WENDY ontvangen? Kies dan voor een van onze abonnementen. Zo kun je kiezen uit 7 x WENDY + Koken met kleur! of ga voor 7 /14 nummers en ontvang een Zinzi horloge.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF