fbpx

De nieuwe WENDY, met als thema ‘Het nieuwe jaar wordt goeoeoed’, ligt vandaag in de winkel

Door: Quintcy

In de nieuwe WENDY met het thema “Het nieuwe jaar wordt goeoeoed” zegt Wendy van Dijk: ‘Hét inzicht van afgelopen jaar is dat ik terug wil naar waar ik echt gelukkig van word. En dat is: anderen helpen.’ Met deze gedachte reisde ze naar Frankrijk om de familie Meiland te helpen met allerlei klusjes.

Familie Meiland

Het was voor de Meilandjes een intens jaar vol bloed, zweet en tranen. Nu bereidt de familie zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot kerstfeest georganiseerd en het chateau wordt omgetoverd in kerstsfeer. In het interview met de familie Meiland komen we meer te weten over de droom die Martien en Erica al hadden vanaf dat ze elkaar leerden kennen. Ook vertelt Martien over de donkere periode in zijn jeugd. Zijn moeder overleed toen hij 19 jaar was, ze had darmkanker en was pas 45 jaar. Verder komen we te weten hoe Martien zijn tijd in de gayscene heeft ervaren en wat Erica ervan vond toen Martien uit de kast kwam. En niet te vergeten vertelt Maxime over het dromen over haar toekomst en hoe ze deze het liefst ziet.

Verder in deze nieuwe WENDY:

André Hazes over zijn gloednieuwe cd Een Gouden Kerst en zijn succes: ‘Ik ben zo gezegend met de jongens van mijn band.’

Binnenkijken bij… Viktor Brand

Kimberley Klaver over haar geboorte als moeder: “Je vliezen zijn gebroken.” ‘Huh? Ik voelde niks en het was toch echt veel te vroeg om…’

Een ode aan Barbara Straathof: Barbara: “Kerstavond is mijn lievelingsdag” Niet wetende dat ze een jaar later op de ochtend van 24 december zou overlijden.

WENDY #32 ligt vanaf vandaag in de winkel en is te bestellen in onze webshop.

(Visited 1.353 times, 1 visits today)

MEEST VIEWED

Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief