fbpx

Vivian Reijs vertelt exclusief in WENDY haar verhaal

In het laatste reguliere nummer van WENDY vertelt Vivian Reijs in een exclusief en ontroerend interview over wat haar in 2019 overkwam: een hartstilstand en een relatiebreuk. Over de rol van stress en hoe ze omgaat met haar verdriet en gezondheid.

Het interview met de uiterst veerkrachtige Vivian Reijs past geheel in het thema van WENDY #33: Body = Mind. Vele powervrouwen vertellen in hoopvolle, inspirerende verhalen wat een ernstige ziekte geestelijk met ze deed, maar ook leggen ze uit hoe ze zich er bovenop hebben geknokt. Radio-nieuwslezeres Fien Vermeulen weet na de kanker nooit meer precies wat normaal is en wat bijzonder; hoe gaat ze daar mee om? Columniste Nicolette Kluijver schrijft in een emotioneel betoog wat het met haar deed toen er onlangs weer slecht nieuws dreigde.

Zwemheld Maarten van der Weijden opent de deuren van zijn schitterende huis voor WENDY en schrijfster Susan Smit praat openhartig met haar moeder over hun bijzondere, spirituele band en de mannen in hun leven. En Wendy van Dijk zelf legt in haar voorwoord uit waarom ze een koerswijziging met haar platform doorvoert.

 

De nieuwe WENDY ligt vanaf woensdag 5 februari in de winkel.

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF