fbpx

De nieuwe De’Longhi PrimaDonna Soul zorgt gegarandeerd voor perfecte koffie en jij kan hem winnen!

Er was eens…. een verhaal dat over smaak, plezier, keuzes en verrassende sensaties ging. Een Perfetto verhaal. Een verhaal waarbij Brad Pitt zij aan zij met De’Longhi en zijn favoriete koffiebonen leeft. Een verhaal dat eindigt met een Perfetto moment.

Op het moment dat je het beste aroma wilt proeven, doe je dat vanuit huis. Uit de meest verse koffiebonen haal je een koffie die je nooit meer zult vergeten. Deze volautomatische espressomachines transformeren verse koffiebonen tot uitstekende resultaten in het kopje, van espresso tot cappuccino tot vele andere koffiedranken.

De’Longhi PrimaDonna Soul

190127 De nieuwe De’Longhi PrimaDonna Soul zorgt gegarandeerd voor perfecte koffie en jij kan hem winnen!Met de nieuwe De’Longhi PrimaDonna Soul kun je het echte aroma van jouw favoriete bonen proeven. Dankzij de innovatieve Bean Adapt-Technology stelt de machine eenvoudig specifieke maalgrootte en zetparameters in, zodat een koffie-extractie op maat kan worden uitgevoerd op basis van de bonen die jij kiest. Alle aroma’s van de bonen worden zo recht naar jouw kopje overgebracht.

  • Bean Adapt Technology om de machine-instellingen aan te passen aan jouw bonen
  • Romig, compact, langdurig melkschuim op de perfecte temperatuur met het automatische LatteCrema-systeem
  • Tot wel 21 drankjes met één druk op de knop
  • 4.3” TFT-kleurendisplay met volledige touch en connectiviteit met de Coffee Link-app voor maximale interactie

Win deze geweldige koffiemachine t.w.v. €1369,-!

Zou jij willen genieten van heerlijke koffie? Doe dan mee door ons op onze socials te volgen en via daar even te laten weten waarom jij dit graag wilt winnen! Volg daarnaast ook @delonghinl op de socials.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF