fbpx

De mooiste vakantieadressen in la douce France

Marleen Brekelmans van Bijzonder Plekje deelt de leukste in’s en out’s met je op het gebied van bijzondere hotels en overnachtingen, sfeervolle vakantiewoningen en bed & breakfast adressen. Vandaag de mooiste vakantieadressen in la douce France

La France

Niet voor niets hoort Frankrijk al jaren bij de favoriete vakantiebestemmingen van Nederlanders. Mondaine badplaatsen aan de Cote d’Azur, middeleeuwse dorpen in de Lot et Garonne, lavendelvelden in de Provence, de gezellige weekmarktjes, het stokbrood en de wijn…Zoveel redenen op te noemen waarom het er zo fijn is om te zijn. Wil jij deze zomer leven als God in Frankrijk? Kies voor een verblijf bij een van deze vakantieadressen. La douce France gegarandeerd!

Het leukste familiehotel in Les Landes

Petite Couronne De mooiste vakantieadressen in la douce FranceIn het zuidwesten van Frankrijk vind je de regio Les Landes, bekend om de badplaatsen waar je waanzinnig kunt surfen. In het minder bekende binnenland vind je een stukje nog authentiek Frankrijk. Midden in het glooiende landschap ligt Hotel Lodge La Petite Couronne, een bijzonder plekje met slechts 10 kamers en een 4-persoons lodge. Een hotel waar je ook met je gezin welkom bent, waar (bijna) alles kan en mag en waar je een warm welkom wacht. Ontspannen bij het zwembad, lanterfanten in de hangmat, ontbijten op het terras en heerlijk dineren in het tegenoverliggende restaurant Auberge du Laurier.

https://www.hotel-lapetitecouronne.com/nl/

Toffe tipi in de Dordogne

Tipi Dordogn Les Merulies02 De mooiste vakantieadressen in la douce France

Ben je avontuurlijk, hou je van buitenleven en stel je een beetje comfort wel op prijs? Kies voor een vakantie bij Les Mérulies in het zuiden van de Dordogne. Er staat een stoere tipi op je te wachten, met plek voor maximaal vier personen. De tipi is ruimer dan je denkt! Opgemaakte bedden staan voor je klaar bij aankomst, er is keukentje met stromen water en een loungehoek op het terras. Het sanitair vind je op 50 meter afstand en is privé. Ook heerlijk, op de dag van aankomst word je welkom geheten met een biologisch diner.

Les Mérulies

B&B in de Provence

la Petite Couronne 2 De mooiste vakantieadressen in la douce France

Zijn je kinderen al iets ouder en zoek je een adres waar iedereen het fijn heeft? Bij B&B Les Oliviers du Taulisson ligt aan de voet van de Mont Ventoux in de Provence. Bij dit vakantieadres geen toeristische drukte, maar ontspannen momenten aan de rand van het zwembad, in de olijfgaard of op een van de terrassen. Schuif aan voor de lunch of geniet s’avonds van een uitgebreid diner met uitzicht op de wijngaarden. Als je ergens kunt leven als God in Frankrijk, dan is het hier wel.

Les Oliviers du Taulisson

 

Op BijzonderPlekje.nl vind je de meest bijzondere adressen in Europa, van idyllische theetuin tot kindvriendelijk vakantiehuis, van kleurrijke pipowagen tot designhotel. Een persoonlijke selectie van Marleen Brekelmans, die haar ontdekkingen deelt op Wendy Online. Neem een kijkje voor meer Franse vakantieadressenWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF