fbpx

De leukste woonaccessoires-inspiratie voor de feestdagen

Hoe leuk is het om je huis zo in te richten dat je helemaal in de feeststemming komt? Verschillende accessoires kunnen daarbij helpen. In de WENDY-shop staan verschillende producten waar je onder andere je huis mee kan op-leuken! Wij hebben voor jullie de mooiste woonaccessoires-inspiratie op een rijtje gezet:

Sprankelende kussens

Kussentjes, je kunt er niet genoeg van hebben. Deze katoenen kussenhoes met ritssluiting past door de beige tinten en gouden sterren perfect bij de feestdagen. (klik op de foto)

kussen

Prijs: € 5,00. Afmeting: 40 X 40 cm

Leuke licht-houder

Plaats een brandend waxinelichtje in de houder. Dankzij de warme lucht die opstijgt zal het molentje met vogels gaan draaien. Zo ontstaat een sfeervol schaduwspel in je interieur! (klik op de foto)

kaars

Prijs: € 8,95. Afmetingen: 18 cm hoog

Warm kleed

Zacht zitten in je stoel of je voeten warmen op de grond? Met dit Mongolian Lambskin Plaid is je huis knusser dan ooit. (klik op de foto)

vloerkleed

Prijs: €129,00. Afmetingen: 90 X 50 cm

Tafelversiering

Als je van goud houdt, is dit een must. Deze volledige gouden palm kandelaar past perfect op een gezellige kersttafel. (klik op de foto)

kandelaar

Prijs: €49,95. Afmetingen: 21 cm

Dienblad

Je hapjes of kaarsen presenteren op een mooi dienblad? Dit moderne roségoude dienblad brengt een fantastische feestelijke sfeer met zich mee. (klik op de foto)

dienblad

Prijs: € 17,99. Afmetingen: 35 cm

Vaas

Ook je bloemen mogen er feestelijk bij staan de komende feestdagen. Deze kleine transparante vaas met ruit-reliëf doet wonderen in je interieur. (klik op de foto)

vaas

Prijs: €4,00. Afmetingen: 13cm hoog

Lichtbox

Ken jij de lichtbox al? In elke tijd van het jaar kan je weer een nieuwe boodschap neerzetten en in de avond kan het licht aan!

lichtbox

Prijs: €39,00.

Nog meer inspiratie nodig?

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF