fbpx

De leukste uitjes voor Pinksteren

Met een lang weekend voor de deur, is er genoeg te doen in het Pinksterweekend. Maar welke plekken zijn leuk om te bezoeken met Pinksteren?

1) Voetjes van de vloer

Woon je in de buurt van Enschede en houd je wel van een dansje en drankje? Freshtival is een leuk festival voor zowel jong als oud. Onder andere Sam Feldt, Lil Kleine, Coen en Sander en Kraantje Pappie maken er een feestje van. Kom je nou niet uit de buurt van Overijssel? Je kan ook een tent huren op het Freshtival terrein. Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

Schermafbeelding 2018 05 08 om 09.29.27 De leukste uitjes voor Pinksteren

Bron: Freshtival

2) Laat je entertainen

In de maanden mei en juni is het Vondelpark dé culturele hotspot van Amsterdam. Laat je entertainen in het Vondelpark openlucht theater. Bekijk, dans, zang en toneel. Er is vrije toegang, maar het theater laat weten dat een donatie gewenst is.

Schermafbeelding 2018 05 08 om 10.03.22 De leukste uitjes voor Pinksteren

Bron: Openlucht theater

3) Een vorkje prikken

Dit jaar wordt in Amersfoort alles uit de kast getrokken voor het Lepeltje Lepeltje event. Verfijn je palet door het uiteenlopende aanbod van gerechten en struin over de mooie-dingen-markt, terwijl de allerkleinsten genieten van een rijk gevuld kinderprogramma.

Schermafbeelding 2018 05 08 om 10.19.03 De leukste uitjes voor Pinksteren

Bron: Lepeltje Lepeltje

4) Ren je rot

Whoehoe, er komt een schuimloop naar Zwolle, de Bubbel Run. Een hardloopwedstrijd met heel veel schuim. Gelukkig is er aan iedereen gedacht, ook als je geen fanatieke hardloper bent. Het is meer bedoeld als een leuke ervaring dan als een moment om je persoonlijk record te verbreken.

Schermafbeelding 2018 05 08 om 10.42.36 De leukste uitjes voor Pinksteren

Bron: CTNow

5) Food, trucks & drinks

Heb je zin in iets lekkers? Bij Trek zit je aan het goede adres! Het foodtruck festival wordt dit jaar gehouden in Utrecht. Dit event is de grote zus van Lepeltje Lepeltje, het is groter, er is meer keuze en het is drukker.

Schermafbeelding 2018 05 08 om 10.53.01 De leukste uitjes voor Pinksteren

Bron: Trek

6) Met blote voetjes

De dresscode van dit het Blotevoetenpark  is: géén schoenen. Stamp door de modder, klim over hindernissen en verwen je voeten na afloop met welness-kruiden: altijd fijn!

Schermafbeelding 2018 05 14 om 15.28.19 De leukste uitjes voor Pinksteren

Bron: Mark Bolder fotografie

Eerlijke handel

Museum Volkenkunde organiseert in samenwerking met Wereldse Markten een leuk event voor Wereldfair. Hier vind je de leukste marktkraampjes vol fairtrade producten. Kinderen kunnen mee doen aan verschillende activiteiten en workshops.

Schermafbeelding 2018 05 14 om 15.36.38 De leukste uitjes voor Pinksteren

Bron: VolkenkundeWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF