fbpx

De leukste hotspots in Zwolle

Bij een dagje shoppen denk je misschien niet zo snel aan Zwolle, maar niets is minder leuk! In het oosten van Nederland zijn namelijk genoeg leuke plekken te vinden. Yes, ook in Zwolle! Wij hebben de leukste cafeetjes en winkels voor je op een rijtje gezet.

Ingeburgerd

Ben je net zoals wij gek op een biologische hamburger? Dan ben je bij Ingeburgerd aan het goede adres! Het vlees wordt ingekocht bij Slagerij Haverkort, die zich bezig houdt met biologisch vlees. Zo kunnen wij met een gerust hart een hapje nemen van de biologische burger! Niet alleen de verschillende burgers zijn onze favoriet, maar ook het interieur. Alles is tot in de puntjes verzorgd.

Waanders In de Broeren

Alle boekenwurmen opgelet, Waanders In de Broeren is een boeken walhalla!  Er zijn ontzettend veel soorten boeken en tijdschriften te vinden. Je kan hier ook de nieuwste WENDY scoren. 😉 De winkel vindt plaats in een kerk, met een bijzondere historie. Ben je nu niet zo’n lezer? Je kan ook een hapje eten op deze bijzondere plek!

Stadscafé Blij

Je kan op dit adres heerlijk ontbijten, lunchen en dineren! Er staan talloze lekkere dingen op de menukaart waar je van gaat watertanden. In de zomer is het terras van Stadscafé Blij ook altijd erg populair. Het café staat middenin het centrum, dus je kan er moeilijk om heen!

Bron: © Stadscafé Blij

Moonloft

Sieraden geven je outfit net die ene finishing touch. Moonloft is een super leuke winkel waar je dit kan shoppen! Naast juwelen worden hier ook genoeg andere leuke hebbedingetjes verkocht. De winkel is trouwens ook super mooi ingericht, helemaal een kijkje waard.

Schermafbeelding 2018 03 01 om 10.01.01 De leukste hotspots in ZwolleBron: Moonloft

Brasserie het VliegerhuysSchermafbeelding 2018 03 01 om 10.50.01 De leukste hotspots in Zwolle

Als je in de buurt bent van Brasserie Het Vliegerhuys, moet je zeker even een kijkje nemen. Het zit op een top locatie en je kan hier heel erg goed eten. Naast de menukaart met lekkere gerechten, kan je ook gewoon voor een  cappuccino met een lekkernij plaats nemen.

Bron: Brasserie Het Vliegerhuys

“Zwolle is een bruisende stad in de provincie Overijssel.  De plaats ligt in de regio IJsseldelta. De gemeente telt 125.709 inwoners (CBS, 30 april 2017) en is qua inwonertal de tweede stad van deze provincie, na de stad Enschede.”

Lees hier de hotspots van Rotterdam.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF