fbpx

Laat al jouw wensen en dromen uitkomen in deze mooiste periode van het jaar. WENDY-astrologe Esther van Heerebeek doet haar voorspelling voor jou op het gebied van geluk, liefde en gezondheid in deze zomerhoroscoop.

Kreeft

22 JUNI T/M 22 JULI

Vertrouw erop dat het goed komt

GELUK: Het is deze zomer belangrijk dat je met de flow meegaat. Dat je openstaat voor alles wat het universum voor je in petto heeft, want dat brengt je geluk! Streef je een vastomlijnd doel na of klamp je je vast aan een doel, dan werkt het juist averechts. Dan heb je geen ruimte voor mensen of situaties die beter voor je zijn of bij je passen. Heb je ergens zin in of wil je iets per se doen, neem dan het heft in eigen hand. Make it happen! Dat is jouw weg naar zomergeluk. Wacht niet af en laat je niet altijd door anderen leiden, jaag je eigen passies na. Het lijkt erop dat je in de zomer van 2023 mag rekenen op mooie ontwikkelingen en toffe verrassingen, dus enjoy!

LIEFDE: Van eind juni tot half juli heb je te maken met planeet Mercurius in je teken, waardoor het voor jou als single easy is om iemand tegen te komen. Ook een date is zo gefikst. Het gaat er meer om, wat je zoekt. Bepaal in wie je tijd en energie wilt steken en volg je gevoel. Je hebt als waterteken snel genoeg door of het een match is of niet. Weet je dat het niets wordt, verspil er dan geen tijd meer aan en wacht op een betere match. Heb je een relatie, dan is deze zomer quality time gewenst. Vooral de intimiteit tussen jullie kan een boost gebruiken. Creëer deze zomer regelmatig romantische momenten met elkaar en zorg dat jullie niet gestoord kunnen worden. De rest komt dan echt vanzelf.

GEZONDHEID: Je zorgen maken is je grootste valkuil deze zomer. Het is goed om te leren daar op een andere manier mee om te gaan. De eerste stap is bewustwording. Sta eens stil bij je gedachten over je dierbaren en of daar vaak angst en zorg mee gepaard gaat. De kans is groot dat je hier ‘ja’ op moet antwoorden. Besef dat je geen controle hebt over het leven van anderen, hoe goed en lief je het ook bedoelt. Wat jij nodighebtisvertrouweninhetfeitdathetallemaalwel goed komt. Relax en laat los, hoewel dat in het begin best lastig kan zijn. Schakel professionele hulp in wanneer je er niet alleen uit komt, want het is voor je eigen bestwil. Gelukkig ziet het ernaar uit dat je een heerlijke zomer te wachten staat, waar je partner of gezin een grote rol in spelen, dus geniet vooral!

Leeuw

23 JULI T/M 23 AUGUSTUS

Reken op heerlijke, romantische momenten

GELUK: Het grootste deel van de zomer heb jij liefdesplaneet Venus in je teken staan, wat de liefde tot een groot onderdeel maakt van je summer happiness. Ben je single en verlang jij naar een relatie of nieuwe ontmoeting, dan ziet het er top voor je uit. Zeker tot 10 juli heb je een grote kans hierop, aangezien dan ook planeet Mars in je teken staat. De liefde laat je tot bloei komen en je geniet intens van de intimiteit. Dit is ook het geval wanneer je een vaste relatie hebt. Reken op heerlijke, romantische en intieme momenten waar je van gaat gloeien. Voor je gevoel heb je dan alles in je leven wat je nodig hebt, en ergens is dat natuurlijk ook zo. Heb je een gezin, dan weet je daar eveneens veel geluk uit te halen.

LIEFDE: Tot half juli zit jij gebeiteld met zowel planeet Venus als Mars in je teken! Je libido is hoog en je bent zeer aantrekkelijk voor het andere geslacht. Je hoeft niet bang te zijn dat je een blauwtje loopt, die kans is zeer klein. Het zal eerder een lastige keuze worden voor wie je echt wilt gaan. Heb je een vaste relatie, dan valt er wel wat schade in te halen als het gaat om seks. Niet dat de behoefte er niet was, het ontbrak je vaak aan tijd. In de zomer van 2023 krijg je de kans om dat goed te maken. Neem de tijd voor elkaar en durf ook eens de routine te doorbreken. Dit kan je liefdesleven naar een hoger level tillen en de band tussen jullie nog verder verstevigen.

GEZONDHEID: Vanwege alle toffe ontwikkelingen in de liefde, zit je grotendeels prima in je Leeuwenvel deze zomer. Toch is het goed om zeker tot half juli niet te veel van jezelf te vergen. De invloed van planeet Mars kan je overmoedig maken, waardoor je in no time te veel hooi op je vork neemt. Dat is jammer en onnodig; je wilt niet uitgeput aan je vakantie beginnen. Probeer je energie te doseren en inspanning af te wisselen met ontspanning, dan houd je ook nog iets over
voor je break. Sport je vaak, dan is een warming-up essentieel. De invloed van Mars kan namelijk nogal eens voor blessures zorgen, dus bereid je goed voor. Na medio juli ben je gelukkig wel beter in staat om te relaxen en te genieten, en kan je grote zomerbreak eindelijk van start gaan!

Schermafbeelding 2023 07 31 om 11.41.32 De grote zomerhoroscoop

Maagd

24 AUGUSTUS T/M 22 SEPTEMBER

Gun jezelf rust om op te laden

GELUK: Rust is wat je verlangt deze zomer en waar je vurig op hoopt. Na een hectisch en soms stressvol eerste deel van 2023, ben je hier echt aan toe. Je voelt ook dat je lijf hierom schreeuwt, dus het is zaak dat je daarvoor gaat zorgen. Vooral tot half juli is dit een must, want dan staat planeet Mars nog niet in jouw teken. Daarna komt er langzaam maar zeker veranderingen krijg je steeds meer energie. Dan word je juist weer happy van iets meer activiteit of een nieuwe uitdaging. Je maakt jezelf gelukkig door duidelijke grenzen en doelen te stellen, zodat je de boel wat meer onder controle krijgt en kunt sturen deze zomer. Trek iets vaker je eigen plan en pak je rust wanneer je dat nodig hebt, zonder schuldgevoel!

LIEFDE: Gelukkig mag je op hulp en begrip van je partner rekenen deze zomer. Dat maakt het allemaal net even iets prettiger. Zorg er wel voor dat het leuk blijft en dat jullie tijd vrij blijven maken voor toffe dingen, zoals uit eten gaan, een dagje weg of een goed gesprek. Anders wordt het allemaal een sleur en een tikkeltje negatief. Maak je tijd voor elkaar, dan mag je op heel toffe momenten rekenen, vooral in augustus. Ben je single, dan heb je in augustus eveneens de grootste kans om verliefd te worden. Planeet Mars zorgt ervoor dat je niet over het hoofd gezien wordt en dat biedt nieuwe perspectieven. Probeer niet meteen te kritisch te zijn, geef iemand een kans, zeker wanneer het goed voelt. Laat je lekker verrassen door de liefde deze zomer.

GEZONDHEID: Tot half juli is je energie level laag, daar kun je helaas niet omheen. Het ligt er ook aan hoe jij tot die tijd voor jezelf gezorgd hebt. Ben je tot het uiterste gegaan, dan kun je aan het begin van de zomer echt uitgeput zijn en kost het meer tijd om weer in balans te komen. Start dus zo snel mogelijk met goed voor jezelf te zorgen. Bewaak je grenzenenzegneetegenafsprakenwaarjetemoevoorbent of waar je eigenlijk geen zin in hebt. Zorg voor voldoende rust en slaap, en eet en drink gezond en gevarieerd. Als Maagd functioneer je nu eenmaal het beste met rust, reinheid en regelmaat, dus probeer daarnaartoe te werken. Vanaf half juli krijg je steun van de vurige planeet Mars, waardoor je je steeds fitter en energieker zult gaan voelen.

Schermafbeelding 2023 07 31 om 11.42.14 De grote zomerhoroscoop

Weegschaal

23 SEPTEMBER T/M 22 OKTOBER

Geniet van jouw summer of love

GELUK: Voor jou staat deze zomer van 2023 in het teken van liefde en vriendschappen. Je haalt veel geluk en voldoening uit de tijd die je met dierbaren besteedt of je nu samen op vakantie gaat, op een terras zit of naar een feestje gaat. Niet alleen op privévlak geldt dit, ook op je werk maken je collega’s, klanten of patiënten echt je dag. Maak hier deze zomer dan ook tijd voor vrij. Laat de boel soms de boel en blijf een uurtje langer op dat feestje dan misschien gepland. Laat je meevoeren door het event en hoe gezellig het is, dan staat je een heerlijke, humorvolle en plezierige zomer te wachten, bomvol geluksmomentjes. Maak echter ook af en toe ruimte voor me time, zodat je weer even kunt intunen bij jezelf.

LIEFDE: Wat liefde betreft wordt dit voor jou the summer of love! Of je nu een vaste relatie hebt of nog single bent, je hart staat regelmatig in vuur en vlam. Vooral de maand juli ziet er fantastisch uit. Ga je als single op vakantie, dan is de kans groot dat je verleid wordt door een leuk en aantrekkelijk type. Laat je onzekerheid achterwege, dat past niet. Hij of zij is helemaal weg van je en ook jij kunt je ogen niet van je vlam afhouden. Heb je een vaste partner, dan lijkt het alsof jullie elkaar herontdekken deze zomer en opnieuw verliefd worden. Of dat nu komt door de verandering van omgeving wanneer jullie op vakantie zijn of door de tijd die jullie aan elkaar besteden, maakt niet uit. Het wordt hoe dan ook heerlijk genieten!

GEZONDHEID: Zowel fysiek als mentaal zit jij deze zomer top in je Weegschalenvel. Het ontbreekt je niet aan energie, enthousiasme en motivatie. Je neiging om te twijfelen of te piekeren stabiliseert zelfs of verdwijnt soms volledig naar de achtergrond. Je bent veel beter in staat om in het hier en nu te zijn en te genieten, en dat zorgt voor een heerlijk gevoel. De echte uit schieters deze zomer zijn echter je gevoelens en emoties. Omdat de liefde en voor singles verliefdheid zo’n grote rol speelt, ben je vaak uit je doen. Gelukkig wel op positieve wijze. Denk er vooral niet te veel over na, laat het gebeuren, dit is een natuurlijk iets. Onderga het en geniet met volle teugen van deze lange, romantische en zwoele zomer. Je hebt op alle fronten de wind in de rug, dus enjoy.

Schermafbeelding 2023 07 31 om 11.42.53 De grote zomerhoroscoop

Schorpioen

23 OKTOBER T/M 22 NOVEMBER

Omarm jezelf en zorg voor genoeg zelfliefde

GELUK : De planeten laten je deze zomer meestal lekker met rust, waardoor je af en toe heerlijk kunt cocoonen. Hierdoor krijg je regelmatig de kans om te lezen, mediteren, iets te onderzoeken of na te denken. Daar word je oprecht happy van. Hoeveel je ook van je dierbaren, vrienden of job houdt, af en toe me-time koester je zeer. Augustus is hier meer geschikt voor dan juli, aangezien je dan nog het een en ander af te handelen hebt en het nog wat chaotisch kan zijn. Daarna is het up to you! Misschien behoort een retraite tot de opties, waardoor je je me-time naar een hoger level kunt tillen. Dit kan variëren van een detox-weekend tot yoga-retraite, wat jou maar happy maakt, daar gaat het om. Gun het jezelf gewoon deze zomer.

LIEFDE: Het accent mag voor jou deze zomer nog meer op zelfliefde komen te liggen, Schorpioen! Daar ontbreekt het nogal eens aan, waardoor je de neiging hebt niet zo goed voor jezelf te zorgen. Je staat altijd klaar voor je lief, gezin, familie of vriendinnen en dan kom jijzelf op de laatste plaats. Daar mag je je deze zomer echt bewust van worden. Dit kunnen meteen thema’s zijn die je kunt onderzoeken of aan de orde kunt laten komen tijdens een helende retraite, mocht je jezelf die gunnen. Het is voor jou als single beter om je eerst op jezelf te richten en te onderzoeken waarnaar je verlangt of waaraan je behoefte hebt, voordat je een nieuwe liefde omarmt. Omarm eerst jezelf! Heb je een relatie, sta dan open om te ontvangen, en ook dat wordt gemakkelijker wanneer je van jezelf houdt.

GEZONDHEID: Fysiek is er weinig aan de hand deze zomer, dat zit wel goed. De focus ligt meer op je mind en emoties, die echt aandacht mogen krijgen. Zeker wanneer je nog worstelt met problemen of issues uit het verleden. Een detox zou geen overbodige luxe zijn en misschien een vorm van therapie ook niet. Je mag jezelf deze zomer echt eens centraal stellen en al je gevoelens en emoties de revue laten passeren. Dit helpt je te transformeren en zaken op te ruimen die je nog blokkeren. Selfcare is wat jij jezelf deze zomer mag gunnen en dat kan natuurlijk ook op minder grootse wijze. Een lange wandeling langs het strand of in de bossen is bijvoorbeeld ook een prima optie. Evenals genieten van de zon in je tuin of op het balkon.

Schermafbeelding 2023 07 31 om 11.43.44 De grote zomerhoroscoop

Boogschutter

23 NOVEMBER T/M 21 DECEMBER

Lichamelijke activiteit werkt goed

GELUK: Deze zomer ben je meer met je job en carrière bezig dan anders, Boogschutter. Het is voor jou belangrijk dat je plezier en voldoening uit je werk haalt en dat doel wil je deze zomer heel graag bereiken. Zit je niet op je plek, dan ben je van plan om daar verandering in te brengen. Gelukkig lijkt het erop dat je wat dat betreft de wind in de rug hebt. Vooral tot eind juli mag je rekenen op toffe kansen en mogelijkheden, waarbij je nog meer je talenten, ervaring en kennis kunt inzetten. Misschien voor een andere functie of zelfs een compleet nieuwe job. Een studie ten behoeve van je werk kan ook tot de opties behoren, je wordt er in ieder geval heel happy en enthousiast van!

LIEFDE : Onbedoeld komt je relatie iets meer op de achtergrond te staan deze zomer. Je focus ligt vooral op je carrière, waardoor je wat minder met het thuisfront bezig bent. Het is goed wanneer je alles op de rit hebt voordat je samen op vakantie gaat, want dan ben je een stuk relaxter en veel beter in staat je werk los te laten. Is dat niet het geval, dan kan dit irritaties en frustraties opleveren. Heb dan iets meer begrip voor je lief en probeer er ook voor hem of haar te zijn. Als single ben je niet echt op zoek naar een nieuwe liefde. Toch is de kans zeker aanwezig dat je iemand ontmoet. Dit kan zelfs samenlopen met je nieuwe job of functie. Of je ontwikkelt onverwacht gevoelens voor iemand die je al veel langer kent.

GEZONDHEID: Deze zomer ben je zeer fanatiek, gedreven
en fit. Je bent niet voor niets een vuurteken en dat komt tijdens de zomer duidelijk naar voren. Het is belangrijk dat je je vurige energie niet alleen op je werk richt; zorg dat je het op een goede wijze kanaliseert. Bij jou werkt fysieke activiteit altijd goed, zoals wandelen, fietsen, paardrijden of hardlopen. Doe mee aan een marathon of stel jezelf een doel, dat motiveert jou enorm. Op die manier put je jezelf op een positieve wijze uit en ben je veel beter in staat om te relaxen. Seks is eveneens een goede optie en helpt je meteen weer dichter tot je partner te komen, een win-winsituatie dus. Mentaal ben je sterk, je weet wat je wilt en je doet er bijna alles aan om je doelen te bereiken.

Schermafbeelding 2023 07 31 om 11.44.19 De grote zomerhoroscoop

Steenbok

22 DECEMBER T/M 20 JANUARI

De zomer leent zich voor rust en ontspanning

GELUK: Jij vindt je geluk deze zomer als je alle verantwoordelijkheden, lasten en plichten kunt loslaten. Planeet Pluto loopt deze zomer retrograde in je teken, waardoor je graag alle teugels in handen wilt houden, vooral met betrekking tot je job en carrière. Dit staat een relaxte zomer en vakantie echt in de weg. Probeer eens werk te delegeren of uit te stellen tot het najaar, daar verandert al het nodige door. De boog kan niet altijd gespannen zijn en je lief of gezin hebben je ook nodig. Wanneer je bewust tijd spendeert aan je dierbaren, staat je een heerlijke zomer te wachten, die weer mooie herinneringen worden voor het najaar. De maand juni kan uitdagend en chaotisch worden, maar vanaf dan heb je alles in huis om er een fantastische zomer van te maken.

LIEFDE : Het is echt van belang dat je deze zomer tijd vrijmaakt voor je lief, je gezin en niet te vergeten: jezelf! Ook jij kunt niet altijd ‘aan’ staan en ook jij hebt behoefte aan een zomerbreak. Daarbij is het echt aan te raden dat de verbinding tussen jou en je lief hersteld wordt. Vooral op intiem vlak valt er nog het een en ander te winnen. Ben je single, skip je vakantie dan niet omdat je alleen bent. Trommel een vriend(in) op of ga op een singlesreis, die wordt namelijk onvergetelijk. De kans dat je iemand tegen het aantrekkelijke lijf loopt, is groot. Daarbij doe je allerlei nieuwe contacten op, die een verrijking kunnen zijn voor zowel je werk als je privéleven. Gun jezelf in ieder geval een tijdje vrijaf om weer helemaal tot jezelf te komen.

GEZONDHEID: Ook al voel je je krachtig en fit, ook jij hebt af en toe rust en ontspanning nodig. De zomer van 2023 leent zich daar uitstekend voor. Ook je stresslevel is aan de hoge kant en dat heeft alles met je werk te maken. Wat is er beter dan even een paar weken vrij nemen en alles loslaten. De bergen hebben een magisch effect op je welzijn, dus een vakantie naar Oostenrijk of Zwitserland zou een uitstekende optie zijn. Net als heerlijk lange wandelingen maken met je partner, waarbij je rustig over alles kunt praten wat je bezighoudt. Ook kun je op die manier goed nadenken en het een en ander voor jezelf op een rijtje zetten of verwerken. Op die manier kun jij je deze zomer volledig opladen en intens genieten.

Schermafbeelding 2023 07 31 om 11.44.59 De grote zomerhoroscoop

Waterman

21 JANUARI T/M 19 FEBRUARI

Kom na alle veranderingen weer tot rust en in balans

GELUK: Dit hele jaar 2023 staat voor jou in het teken van verandering en transformatie, Waterman. Juist gedurende de zomermaanden word je minder geplaagd door uitdagende planeten, waardoor je daar gelukkig even van kunt bijkomen. Dat heb je ook echt nodig. Misschien heeft je leven op de kop gestaan of zijn er grote veranderingen in je relatie of carrière geweest, die je even moet verwerken. Wanneer je het ziet als een kans om je leven te verbeteren, kun je hier uiteindelijk geluk uit halen, hoewel dat zeker even kan duren en het er in eerste instantie toch heel anders uitziet. Toch is dat wat het is: een kans op een betere situatie, waarbij je dichter bij jezelf komt te staan. En wanneer je er op die manier naar kunt kijken, zijn het mooie en bijzondere ontwikkelingen.

LIEFDE: Het kan zijn dat jij bij de Watermannen hoort die hun relatie hebben beëindigd. Dan is deze zomer een periode om alles voor jezelf op een rijtje te zetten en te verwerken. Gun jezelf daar de tijd voor, het is niet niks. Het kan ook zijn, dat je juist deze zomer een nieuwe liefde tegen het lijf loopt. Misschien iets te snel, maar soms gebeurt dat. Voelt het goed, laat je verstand dan niet in de weg staan. Volg je hart! Ben je single, dan is de kans eveneens groot dat je een nieuwe liefde ontmoet. De meeste kans daarop heb je in juli. Het is deze zomer belangrijk dat je niet te streng voor jezelf bent of jezelf verwijten gaat maken. Het is zo gelopen en nu is het aan jou om je leven weer rustig op te bouwen.

GEZONDHEID: Alle ontwikkelingen voor en tijdens de zomermaanden zijn niet niks. Een vakantie of langere break komt dan ook als geroepen om je weer volledig tot rust en in balans te brengen. Het is aan te raden eens goed naar je voedingspatroon en leefwijze te kijken. Misschien heb je door alle stress hier en daar een steekje laten vallen en dat kun je nu weer oppakken. Het is belangrijk dat je (weer) goed voor jezelf gaat zorgen, fysiek, mentaal, energetisch en emotioneel. Juist nu er zo veel gaande is geweest. Dat helpt je om alles een plekje te geven en rustig naar de toekomst te kijken, en dan natuurlijk het liefst met de beste versie van jezelf. Sluit vrienden en familie daarbij niet uit, ze helpen en steunen je graag.

Schermafbeelding 2023 07 31 om 11.45.44 De grote zomerhoroscoop

Vissen

20 FEBRUARI T/M 20 MAART

Durf aan te geven wat voor jou belangrijk is

GELUK: Gedurende de zomer maanden lopen planeten Saturnus en Neptunus retrograde en staan in jouw teken. Voor jou als Vissen is het essentieel om ook een stapje terug te doen en vaker voor jezelf te kiezen, in de vorm van tijd voor jezelf om te mediteren, te lezen of creatief bezig te zijn. In die momenten vind jij deze zomer je geluk. Niet dat je geen fun hebt wanneer je onder vrienden bent of met je partner ergens naartoe gaat, dat is het niet. Je vindt het nu eenmaal heerlijk om tijd met jezelf door te brengen en te dagdromen. Weg te vluchten in je fantasie en die creatief tot uiting te brengen, want dan ben je volledig in je element. Juist wanneer het leven pittig en uitdagend is, is dit precies wat jij nodig hebt.

LIEFDE: Het is aan te raden wat vaker aan je partner aan te geven wat jij graag zou willen. Je past je zo gemakkelijk aan, dat je vaak een ander volgt in plaats van aan je eigen wensen gehoor te geven. Geef aan dat je liever naar een andere vakantiebestemming gaat of dat je dat feestje van zijn werk liever overslaat. Doe je dit niet, dan kan je lief dat niet weten en er geen rekening mee houden. Ben je single, dan laat een nieuwe liefde waarschijnlijk nog even op zich wachten. Zolang je omringd wordt door lieve vriendinnen of familie, heb je daar geen moeite mee en geniet je met hen. Ben je vaak alleen, dan kan dat soms tot eenzaamheid leiden. Dit voorkom je door niet altijd af te wachten totdat een ander het initiatief neemt. Neem zelf de leiding.

GEZONDHEID: Voor jou als Vissen is tijd voor jezelf essentieel en dat is deze zomer zeker het geval. De kans is groot dat je een paar bewogen maanden achter de rug hebt en dan heeft je lijf het nodig om op te laden en bij te tanken. Even lekker alleen zijn, om je sensitieve aard te ontprikkelen en met je hobby’s bezig te zijn. Soms is een paar minuten genoeg, soms een hele dag. Volg je gevoel en gun jezelf die broodnodige me-time. Verder is het goed regelmatig aan te geven wat jij wilt doen, juist in je vakantie. Wacht niet af wat de plannen van je partner of je vriendinnen zijn, bedenk wat je zelf het liefst zou willen doen. Daar krijg je energie van en het maakt je happy. Een theater, museum of stad bezoeken is bijvoorbeeld een topidee.

Schermafbeelding 2023 07 31 om 11.46.44 De grote zomerhoroscoop

Ram

21 MAART T/M 20 APRIL

Laat los wat je beperkt en volg je eigen pad

GELUK: Jij haalt deze zomer je geluk uit de mensen om je heen. De maansknoop in jouw teken vraagt je aandacht te schenken aan de mensen van wie je houdt. Je lover, kids, vrienden of familie. Tijd die je met ze doorbrengt, laadt je op en helpt je te relaxen, en dat is precies wat jij nodig hebt. Spelen er issues, dan krijg je deze zomer de kans om ze op te lossen en glad te strijken. Investeer hier tijd in, die krijg je namelijk dubbel en dwars terug. Vrijheid is eveneens een groot goed voor jou deze zomer. Laat los wat je beperkt en volg je eigen pad; je ziel vraagt erom. Volg minder vaak de ideeën van anderen en trek vaker je eigen plan, daar word je echt happy van.

LIEFDE: Je relatie staat deze zomer bovenaan je prioriteitenlijstje. Zeker wanneer het de laatste tijd niet zo lekker loopt tussen jou en je lief, is het essentieel tijd in elkaar te steken. Uitdagende planeten laten je met rust deze zomer, zodat je dit in je eigen tempo kunt doen. Ga het niet uit de weg, dat is puur uitstel. Zorg voor goede gesprekken zonder verwijten. Geef aan waar je behoefte aan hebt en wat je mist, dan houd je het dicht bij jezelf. Op die manier kunnen jullie weer rustig naar elkaar toe groeien. Ben je single, dan vind je de vrijheid heerlijk. Je staat niet meteen te springen om een nieuwe relatie, toch is de kans groot dat je deze zomer iemand tegen het aantrekkelijke lijf loopt.

GEZONDHEID: Omdat je niet geplaagd wordt door lastige planeetinvloeden deze zomer, krijg je de kans om te relaxen, bij te tanken en weer op te laden. Of je nu vertrekt naar een exotische bestemming of gewoon thuisblijft, doe het rustig aan. Sta stil bij wat je bezighoudt en wat je wellicht anders wilt in je leven. Zelfreflectie is deze maanden echt aan te raden, het brengt je dichter bij je wensen, behoeftes en verlangens, en wanneer dat duidelijk is, kun je stappen in die richting zetten. Fysiek zit je meestal prima in je vel. Alleen sporten, wandelen of bewegen is wel aan te raden, om je geest leeg te maken en open te houden voor nieuwe inzichten en inspiratie. Op z’n tijd yoga beoefenen of mediteren kan daar eveneens prima bij helpen.

Schermafbeelding 2023 07 31 om 11.47.49 De grote zomerhoroscoop

Stier

21 APRIL T/M 20 MEI

Sta open voor alle mooie dingen die op je pad komen

GELUK: Deze zomer heb jij niet alleen gezelschap van planeet Uranus, ook Jupiter is van de partij in jouw teken. Dat maakt je vrij reislustig voor jouw doen en je bent zeer op je persoonlijke vrijheid gesteld. Wat jou happy maakt, is een zomer zonder limits; de mogelijkheid om je vakantie op jouw manier in te richten, zonder al te veel verplichtingen. Hier hunker je naar en je kunt niet wachten tot het zover is. Toch wordt de zomer niet volledig voorspelbaar voor je en zolang je daarvoor durft open te staan, kan het weleens een geweldige en onvergetelijke tijd worden voor je. Heb je al een tijdje een bepaalde vakantiebestemming op je verlanglijstje staan, ga er dan deze zomer voor. De kans dat het nu allemaal supergoed gaat, is namelijk zeer groot.

LIEFDE: Voor jou als single Stier kan het in de zomer van 2023 allemaal zeer spannend uitpakken! Of je nu zoekende bent of niet, thuisblijft of op vakantie gaat, het is bijna onmogelijk dat Cupido’s pijlen missen. Het kan best een shock zijn en voor je potentiële lover ook, zeker wanneer jullie er beiden niet op hadden gerekend smoorverliefd te worden. Eenmaal van de schrik bekomen, kun je je er maar het best aan overgeven en schandelijk van genieten. Heb je een vaste relatie, dan kan je seksleven wel een boost gebruiken. Kom uit je comfortzone en durf eens te experimenteren. Dat is voor jou dé manier om je relatie nieuw leven in te blazen. Zet je verlegenheid opzij, ook wanneer je wederhelft met stoute ideeën komt.

GEZONDHEID: Zolang je niet teveel vasthoudt aan een planning of bepaalde verwachtingen, kan de zomer van 2023 heel relaxt voor je worden. Dan word je regelmatig positief verrast en kom je op meerdere fronten aan je trekken. Houd je echter krampachtig vast aan een strak plan, dan werkt dat averechts. Dan raak je gestrest en gefrustreerd en dat is precies wat je niet wilt. Durf open te staan voor de mooie ontwikkelingen die voor jou als Stier op het programma staan en ben niet bang flexibel te zijn. Laat de controle los, geef je over en geniet, dat is het beste wat je voor jouw gezondheid en welzijn kunt doen. En zorg dat de intimiteit tussen jou en je lief weer volledig herstelt, want dat brengt je mentaal, fysiek en emotioneel weer volledig in balans.

Schermafbeelding 2023 07 31 om 11.48.32 De grote zomerhoroscoop

Tweelingen

21 MEI T/M 21 JUNI

Kom uit je hoofd en kies voor wat jou happy maakt

GELUK: Rust en ontspanning is alles waar jij naar verlangt deze zomer, Tweelingen! Dat staat in ieder geval boven aan je summer checklist. Gelukkig laten de meest pittige planeten je deze zomermaanden met rust, waardoor het absoluut tot de mogelijkheden behoort. Daar heb jij echter ook zelf een aandeel in. Zeg niet overal klakkeloos ja op, met name feestjes of uitnodigingen waar je eigenlijk niet zo’n zin in hebt. Dat geeft stress en weerstand en staat loodrecht tegenover je wens om eindelijk tot rust en ontspanning te komen. Kies deze zomer vaker voor wat jou happy maakt en doe dat met de mensen van wie je houdt. Of doe het alleen. Dat is het ultieme recept om er een heerlijke, relaxte en zwoele zomer van te maken.

LIEFDE: Quality time doorbrengen met je lover is deze zomer een absolute must. Onbedoeld zijn jullie de afgelopen maanden een beetje uit elkaar gegroeid en wanneer jullie echt van elkaar houden, is nu echt de tijd aangebroken om dat te repareren. Dat vergt tijd en aandacht. Heb goede gesprekken waarbij je vooral naar elkaar luistert. Je krijgt deze zomer de kans om je relatie weer naar een hoger level te tillen; het is aan jou of je daarvoor wilt gaan. Als single heb je aan aandacht geen gebrek. De vraag is of jij zin hebt in een hot summer love of een onenightstand. Is dat zo, dan kom je niets tekort. Ga je liever voor de real deal, iets serieus, dan kan het zijn dat je tot na de zomer zult moet wachten.

GEZONDHEID: Als Tweelingen ben je een echte denker, je gedachten staan nooit stil. Dat is de afgelopen maanden niet anders geweest en dat is ontzettend vermoeiend. Daarom verlang je ook zo naar rust en ontspanning! Om uit die piekeren denkmodus te komen, is het goed om met iemand te praten over je zorgen. Blijf er niet alleen mee rondlopen. Daar los je niets mee op en het zorgt ervoor dat je gedachten in kringetjes blijven rond draaien en steeds zwaarder gaan aanvoelen. Erover praten kan tot nieuwe inzichten en oplossingen leiden en anders lucht het in ieder geval op. Verder kan het helpen om te mediteren, een ontspannend boek te lezen of mindfull bezig te zijn; je focus weg te halen uit je hoofd. Wandelen, yoga, hardlopen of fietsen is dan eveneens een uitstekende optie. Dit brengt je op alle fronten in balans.

Schermafbeelding 2023 07 31 om 11.49.10 De grote zomerhoroscoop

Illustraties: Hjordis FogelbergWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF