fbpx

De boot in!

De zomer is hét seizoen om het water op te gaan. Warme zomerse dagen nodigen je uit om verkoeling te zoeken op en aan het water. Er zijn zoveel mooie plekken in Nederland waar je kunt varen. Huur een fluisterbootje of sloep en ontdek de schoonheid van ons land vanaf het water.

Op zoek naar de Big Five

Confucius De boot in!

Dit waterrijke nationaal park in Friesland, de Alde Feanen, verken je het beste vanaf het water. Bij voorkeur in alle rust, door een elektrische sloep te huren. Ga de uitdaging aan en ga op zoek naar de Big Five van de Alde Feanen: otter, ooievaar, aalscholver, roerdomp (soort reiger) en ree. Neem een goed gevulde picknickmand mee en je hebt een heerlijk ontspannen dag.

Sloepverhuur www.detwirre.nl

Langs ruisend riet

P9100116 De boot in!

Als je hier geen zomers gevoel krijgt, dan lukt het nergens meer. Tijdens een boottochtje op de Nieuwkoopse Plassen zie je langs de oevers idyllische rietgedekte huizen, terrassen aan het water en zeilbootjes aan de horizon. Vaar door smalle slootjes en over grote plassen, langs rietkragen en weilanden.

Verhuur zeilbootjes, kano’s, SUPs, roeiboten en elektroboten www.tijstermanboten.nl

Groen genieten

Een dagje de natuur in en dan ook nog met Bootje Gezond, dat klinkt als een perfect dagje uit, niet? Nationaal park de Biesbosch ligt op de grens van Brabant en Zuid-Holland. Het natuurgebied bestaat uit kronkelende kreken en rivieren. Neem een picknick mee en leg aan bij een van de steigers, of ga op zoek naar een verborgen strandje. Maak je vaartocht extra bijzonder en ga varen tijdens de schemering, de beste tijd om bevers te spotten.

Elektrische sloep www.bootjegezond.com

P9100089 De boot in!

Meer tips voor een zwoele zomer?

Boek ZWOEL omslag def HR De boot in!

In het nieuwe boek ZWOEL van Marleen Brekelmans vind je veel tips en bijzondere plekjes om de zomer te beleven. Van theetuinen tot stadsstranden, van dromen tussen de bomen tot verkoelende logeeradressen aan het water.

Zwoel bestellen? https://www.vrolijkfabriek.nl/product/zwoel-tips-en-bijzondere-plekjes-om-de-zomer-te-beleven/

[green_note title=”Op het water blijven slapen” text=”Is een dagje op het water voor jou niet genoeg? Reserveer een nachtje bij een van deze adressen en val al dobberend in slaap: • Tiny Float Andijk – een drijvende studio www.tinyfloats.nl • Scheepshuisje – varende suite & vakantiehuizen www.scheepshuisje.nl” ]WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF