fbpx

De 10 grootste afknappers op een eerste date

Daten is en blijft spannend. Hoe is deze persoon in het echt? Waar moet ik het over gaan hebben? Dit zijn vaak vragen die in ons hoofd rondspoken. Meestal komt een gesprek wel zelf op gang, maar zijn het meer de onderwerpen of bepaalde acties waardoor wij afhaken. Om een paar voorbeeldjes te noemen presenteren wij hier: De 10 grootste afknappers op een eerste date.

1. Praten over een ex

Want ja, als jij alleen maar kan praten over je ex, dan ben je waarschijnlijk nog niet over hem/haar heen. We zijn hier natuurlijk niet alleen om jou wat afleiding te bezorgen.

2. Rookpauze

Als je een date hebt duurt dat nooit een hele dag, dus het is erg irritant als je gezellig in een café wat zit te drinken en je date komt opeens met ‘ik ga even buiten roken’.  Je bent hier maar een uurtje of twee, kan je echt niet even zonder?

shutterstock 621903773 De 10 grootste afknappers op een eerste date

3. Helemaal niks doen in je vrije tijd

(Als je elkaar online hebt ontmoet, dan kan je dit natuurlijk van tevoren al een beetje uitzoeken,
check dit artikel voor meer online dating tips!)

Want niks is saaier dan iemand die helemaal niks te doen of vertellen heeft en alleen maar thuis op de bank ligt. Tuurlijk, iedereen heeft weleens behoefte aan een lazy day. Met de nadruk op day, een lazy life hebben kan je ook prima in je eentje.

4. Jou niet aan durven kijken

Vooral als je met elkaar aan het praten bent is het vervelend als je date de hele tijd naar de grond of uit het raam zit te staren. We snappen het als je het een beetje ongemakkelijk vindt in het begin, maar we zijn hier niet helemaal heen gekomen om tegen je achterhoofd te praten, hoe mooi die ook mag zijn

5.Flirten met de serveerster

Je bent gezellig op date, dan is het niet zo leuk als hij meer aandacht voor die leuke blonde serveerster heeft dan voor jou. De hele tijd naar andere vrouwen kijken in het algemeen, is best irritant. Vraag hun maar op date dan, i’m out of here.

6. Jou alles laten betalen

Natuurlijk verwachten we niet van een man dat hij altijd alles maar betalen, in tegendeel. Maar op de eerste date is toch wel erg leuk. Beetje vervelend om als je thuis komt (niet zo blij) verrast te worden door een tikkie van je date, en niet eens even netjes afgerond, nee echt €23,65 op de cent na. No thanks!
shutterstock 658916029 De 10 grootste afknappers op een eerste date

7.Onverzorgd zijn

We zijn de moeilijkste niet, maar zorgen dat je er een beetje leuk en verzorgd uitziet is wel het minste wat je kunt doen. Je bent wel op een date, dan wil je toch een leuke eerste indruk achterlaten. Vooral je tanden poetsen en wat deo opdoen werkt meestal erg goed, en wat dacht je van een schoon shirt?

8. Alleen maar praten over jezelf

We snappen het, je bent super leuk. Maar dat zijn wij ook, en als jij niet een keer stopt met alleen maar over jezelf praten dan ga je daar nooit achterkomen. En als je dan een keer wat wilt vertellen wordt je meteen onderbroken, want daar heeft meneer/mevrouw ook zelf een leuk verhaal over, en dat is uiteraard veel belangrijker dan wat wij te zeggen hebt.

9. Zelf geen initiatief nemen

Als je ergens bent en je stelt dingen voor dan is het laatste wat je steeds wilt horen ‘kies jij maar’ of  ‘maakt mij niet uit’. Soms is het natuurlijk heerlijk als jij mag kiezen, maar niet altijd en zeker niet op de eerste date. Daar ligt het verschil.

10. Aleen maar op je telefoon zitten

Natuurlijk, af en toe even kijken of je een belangrijk berichtje op belletje hebt gemist is geen probleem. Maar ga niet heel Instagram en Facebook af zitten struinen. Meestal ga je op date om iemand beter te leren kennen, en dat gaat niet zo makkelijk als je de hele tijd een scherm voor je neus hebt.

shutterstock 274062986 De 10 grootste afknappers op een eerste date

 

Zo, dat waren ze alweer. Natuurlijk zijn er nog veel meer date afknappers. Als jij nog een leuke hebt, laat het ons dan weten, hoe gekker hoe beter! Dit kan op Facebook onder dit artikel.

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF