fbpx

Dare to unplug Douwe Bob

TE ZIEN…

… met zijn theaterprogramma Heartstrings, samen met zijn band en strijkorkest. ‘In het theater ben ik poedelnaakt. Daar kan ik me niet verschuilen achter een muur van geluid. Op de planken wordt alles uitvergroot, elke toon betekent twee keer zoveel. Er hangt veel meer vanaf. Festivals vervelen nooit, dat is altijd één groot bombastisch feest, maar ik ben waanzinnig nieuwsgierig naar de rauwheid van het theater. Mensen gaan iets van me zien wat ze nog niet kennen, misschien ken ik het zelf nog niet eens echt goed! En dat is spannend.’

PRETTY PLUGGED

‘Ik vind het soms zonde dat we in een tijd leven waarin artiesten zo veel van zichzelf ‘moeten’ laten zien. Vroeger waren rocksterren spoken, geesten, totaal buiten bereik, een mysterie. Nu kan een veertienjarig meisje gewoon zíén wat Justin Bieber elke ochtend eet. Is het niet jammer dat wat vroeger zo ongrijpbaar was, nu zo vreselijk tastbaar is? Dat gezegd hebbende, ik heb ontzettend veel te danken aan social media. Gelukkig ben ik heel sociaal ingesteld: ik whatsapp me vrolijk door de dag heen. Voor mijn werk, met vrienden, ik kán me er niet voor afsluiten. Ping! Daar ga ik weer.’

ULTIEM UNPLUGGED

‘Als ik met mijn hond Tammy op mijn bootje zit. Lekker met z’n tweetjes op het IJ, het liefst als het bewolkt is, het bijna gaat stormen en je de druk van de elementen vóélt. Dan wil ik even helemaal niks. Zo ga ik in de winter weleens drie dagen weg, als het echt guur en stil is op het water. Buiten zijn, de koude wind voelen. Maar… dan gaat mijn telefoon wél mee, hoor. Langer dan een dag kan ik echt niet zonder.’WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF