fbpx

Dans de zomer door met de leukste luistertips

Deze zomer ontspan je niet alleen terwijl je geniet van de zon, je kunt ook ultiem ontspannen door lekker te swingen op een festival. Het wordt weer een zomer om nooit meer te vergeten! Wij delen de leukste luistertips.

De Parade

Dit theaterfestival trekt al meer dan dertig jaar door ons land. En elk jaar zijn er verschillende optredens van artiesten die grote en kleine verhalen vertellen door middel van dans, zang, theater en mime. De Parade biedt jonge makers een podium en de kans om een publiek op te bouwen voor de toekomst. Én ook dit jaar zijn er weer vele mooie optredens.

Hier kun je dit jaar nog naar De Parade:
Den Haag, Westbroekpark: vrijdag 7 juli t/m zondag 23 juli
Utrecht, Moreelsepark: vrijdag 28 juli t/m zondag 13 augustus
Amsterdam, M.L. Kingpark: vrijdag 18 augustus t/m zondag 3 september

Hullabaloo

Je moet er waarschijnlijk even een stukje voor rijden, maar dan heb je ook wat. Midden in het Stadspark in Groningen vindt op 2 september festival Hullabaloo plaats. Artiesten als BLØF, Davina Michelle en Armin van Buuren laten je dansen op dit eendaagse festival. Naast het hoofdpodium heeft het festival nog vier andere podia waar verschillende soorten muziek worden gedraaid. Eén en al feest!

Zomerse singles

Maak een fijne playlist met lekker zonnige zomernummers. Wat dacht je van het nieuwe nummer van Monique Smit: Als je verliefd op een jongen bent. Of waan je in Frankrijk met de klassieker Non, non rien n’a changé. Genoeg nummers om je de hele zomer in een relaxte sfeer te bewegen.

Podcast: Sterk water

Het is fijn om alleen eropuit te gaan deze zomer. En als je even niet naar de omgeving wilt luisteren, kun je ook een podcast opzetten. Zoals Sterk water. Deze zesdelige podcast speelt zich af op Terschelling. Maker Babette Rijkhoff groeide op op het eiland en maakte de serie over veerkracht en onderlinge afhankelijkheid binnen een kleine gemeenschap. Je hoort verschillende verhalen die het leven van de eilanders voor altijd veranderden. Elke aflevering duurt ongeveer tien minuten en is daardoor ideaal voor een kort ontspanningsmoment.
Te beluisteren op vpro.nl

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF