fbpx

Chantal op de redactie

Tijdens een bijzondere uitzending van Chantal blijft slapen logeert Chantal Janzen een nachtje bij mij. 24 uur lang wijkt zij niet van mijn zijde. Chantal is in deze uren getuige van een van de nieuwe uitdagingen in mijn leven: de lancering van het nieuwe magazine over een zoektocht naar geluk.

Ik nam Chantal mee naar de redactie en liet haar zien hoe persoonlijk het magazine zal worden. Een reportage van mijn huwelijk met Erland, een fotoshoot met de cast van Moordvrouw, bijzondere verhalen, unieke interviews. Dit magazine geeft onze zoektocht naar geluk weer, de zoektocht die iedereen maakt. Ik heb al een groot deel achter de rug, maar ook mijn portie ongeluk wel gehad. Hoe ga je om met tegenslag? Hoe krabbel je weer overeind? Hoe blijf je optimistisch? Vragen waar we allemaal mee te maken hebben. Ik wil beide kanten graag delen en anderen daar mee inspireren.

Onderdeel van de zoektocht zijn Wendy’s Angels. Ik ga in 2015, samen met de Staatsloterij, op ontdekkingstocht naar datgene waar mensen van dromen. Onder het mom van ‘geen woorden, maar daden’ jagen de Angels hun eigen dromen na en maken zij wensen van anderen waar. Op de redactie heeft Chantal me geholpen met de casting van drie meiden die vanaf januari mijn Angels zouden kunnen zijn. Heel handig, Chantal heeft immers ervaring als jurydeskundige. Blond, donker, pittig of charmant? Het is lastiger dan je denkt. Leuke uitspraken, grappige momenten, spanning, verwarring en zelfs een Teletubbiemomentje… Het was een inspirerende eerste auditie-ronde. In januari weten we meer…

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF