fbpx

Cadeautip: Pluche knuffels van Studio Pets

Een bezoekje aan de Studio Pets Shop is de droom van elk kind. Misschien ken je het merk Studio Pets wel van de schattigste kalenders. Shop nu de leukste pluche dieren of accessoires met daarop de liefste dieren als verrassing. Sinds kort is er een vestiging geopend in Amstelveen, ook Wendy nam er een kijkje samen met Lizzy. Ook hebben we speciaal voor onze Wendy lezeressen een kortingscode geregeld, die is te vinden onderaan het artikel.

Over Studio Pets

Studio Pets staat al meer dan 14 jaar aan de top in de wereld van dierenfotografie. Het brein en de motor achter Studio Pets is modefotografe Myrna Huijing. Al van jongs af aan was ze gek op dieren en maakte ze fotos van puppy’s en kittens. Inmiddels heeft Myrna thuis vier honden, runt ze een succesvol bedrijf en worden de producten van Studio Pets over de hele wereld verkocht. Niet alleen online, maar ook in de spiksplinternieuwe Brand Store in Amstelveen.

We love animals

Studio Pets staat bekend om de foto’s van überschattige baby huisdieren met blikken die je hart instant laten smelten. Ons geheim? Dierenliefde, dierenliefde en o ja, dierenliefde. Het welzijn van het dier staat bij ons écht bovenaan. Blije dieren leveren namelijk de beste fotos op en bovendien maakt het ons werk tot een feest. We kennen alle dieren door en door en die info delen we graag met jou. Je kunt op onze site daarom alle informatie over het model van jouw knuffel, schrijfboek of tas terugvinden. Superleuk toch?

studio pets

Dutch Design

Naast liefde voor dieren hebben we bij Studio Pets ook veel aandacht voor design en kleur. We volgen de laatste designontwikkelingen op de voet. Met onze producten ben je dus altijd on trend.

Net echt

Alle producten van Studio Pets zijn bedrukt met foto’s van echte dieren gemaakt in onze eigen studio. Al onze producten worden met veel oog voor detail geproduceerd van hoogwaardig materiaal. Een knuffel van Studio Pets wordt met veel zorg gemaakt en is altijd gebaseerd op van een van onze fotomodellen. We tweaken de knuffels net zo lang tot ze dezelfde schattigheid hebben als in het echt. Dichter bij een eigen puppy, kitten of konijntje komt het niet!

CookieSetLR Cadeautip: Pluche knuffels van Studio Pets

20% korting speciaal voor de Wendy lezers, code WENDY2020
Vul de code bij je eerstvolgende bestelling bij studiopets.com
Zie hieronder nog hun nieuwste knuffel, een ‘levende’ toy poedel, dan kan iedereen zijn eigen Binkie hebben 😉
IMG 2460 Cadeautip: Pluche knuffels van Studio Pets

 

Vind jouw favoriete Studio Pet in onze webshop of dompel je onder in de kleurrijke wereld van Studio Pets in onze splinternieuwe Brand Store in Amstelveen.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF