fbpx

‘Bonuskind’ de langverwachte nieuwe thriller van Saskia Noort

Ze is een van de bestverkopende Nederlandse thrillerauteurs, Saskia Noort. Alles wat ze schrijft lijkt te veranderen in goud. Vanaf vandaag kan je haar achtste thriller ‘Bonuskind’ aan je eigen collectie ‘Saskia Noort boeken’ toevoegen. 

De vijftienjarige Lies wordt op een ochtend wakker met het gevoel dat haar moeder Jet iets is overkomen. Haar bed is niet beslapen en ze heeft haar mobiele telefoon thuis laten liggen. De vierentwintig uur die volgen ontvangt Lies geen enkel teken van leven. Haar vader en zijn nieuwe vriendin Laura schakelen de politie in, ze geloven dat het te maken heeft met haar mentale toestand: ze zou de scheiding nooit te boven zijn gekomen en heeft daarom besloten te verdwijnen. Of erger. Lies weet echter zeker dat ze dat nooit zou doen en gaat zelf op onderzoek uit. Met alle gevolgen van dien.

Bonuskind Saskia Noort

Saskia Noort

Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar boeken werden ruim drie miljoen exemplaren verkocht. Haar werk werd in vijftien talen vertaald en werd bewerkt voor televisie, film en theater. Haar laatste thriller Huidpijn werd in 2016 lovend ontvangen en is inmiddels bijna 300.000 keer over de toonbank gegaan. Bonuskind is haar achtste thriller.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF