fbpx

WIN een bodypakket van de nieuwe vegan & natural body care van & Other Stories

& Other Stories heeft sinds gisteren een nieuwe lijn in hun beautyassortiment. Ontdek negen verschillende producten in drie geuren – allemaal geregistreerd door de Vegan Society, ontwikkeld met zorgvuldig uitgekozen natuurlijke ingrediënten en verpakt in flessen die gemaakt worden van gerecycled PCR-plastic. Wij mogen 3 keer een samengesteld bodypakket van deze nieuwe lijn aan jullie weggeven. Check snel hoe je deze kunt winnen!

Wat kun je winnen?

& Other Stories lanceert nieuwe reeks veganistische en natuurlijke lichaamsverzorging en wij mogen daarvan 3 keer een bodypakket weggeven!

In het pakket zit:

  • Lärkstaden Body Oil
  • Lärkstaden Mini Hand Cream
  • Humlegården Body Lotion

Dit assortiment lichaamsverzorging is ontwikkeld door het beauty team van & Other Stories in het Stockholm Atelier en heeft drie minimalistische maar toch kenmerkende geuren: ‘Humlegården’, ‘Lärkstaden’ en ‘Fjäderholmarna’.

Humlegården
Het hart van de wijk waar de allereerste winkel van & Other Stories in Zweden is gevestigd. De moderne straten en het park van deze wijk zijn in deze geur gevangen, wat een gevoel van comfort oproept.

Lärkstaden
Een klein verborgen dorp in het midden van de stad. Er doorheen wandelend is het alsof je in een wereld van weleer stapt. Een zoete en vriendelijk geur, verrukkelijk en liefdevol.

Fjäderholmarna
Een uitje, niet ver van de stad. Kleine eilandjes, kleine rode huisjes en een diep gevoel van sereniteit wordt gevangen in een geur die doet denken aan een frisse adem in de natuur.

Alle producten zijn geregistreerd door de Vegan Society – de oudste, authentieke veganistische organisatie ter wereld – wat wordt vermeld op het etiket net als het percentage van de natuurlijke ingrediënten dat het desbetreffende product bevat.

De verpakking is zorgvuldig gekozen om de verschillende formules op de beste manier te combineren, met als resultaat: een minimale impact op het milieu. Dit assortiment bestaat voornamelijk uit flessen gemaakt van gerecycled PCR-plastic, maar bevat ook aluminium tubes die oneindig kunnen worden gerecycled en gemakkelijk recyclebaar glas.

& Other Stories

& Other Stories is gestart in maart 2013 en biedt vrouwen een breed scala aan schoenen, tassen, accessoires, beauty en ready-to-wear aan. Ateliers in Parijs, Stockholm en Los Angeles ontwerpen gevarieerde fashion- en beautycollecties met veel aandacht voor detail en kwaliteit. Klanten kunnen er van alles vinden, van vrouwelijk en eclectisch, strak en op maat gemaakt tot vrijgevochten en glamourous.

Parijs
De ontwerpen uit Parijs belichamen op een hedendaagse manier de romantische kant van het iconische Franse meisje.

Los Angeles
De collecties in Los Angeles symboliseren het zelfvertrouwen, de creativiteit en de manier van leven of the California girl.

Stockholm
De ontwerpen uit Stockholm onthullen de eigentijdse kijk van de pragmatische visie op design uit Scandinavië.

Wat moet je doen?

Kun je niet wachten om je zelf te verwennen? Like dit bericht en vertel ons in de comments waarom jij dit graag wilt winnen. Veel succes!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF