fbpx

Ben jij een Waterman? Dan herken je jezelf vast in deze eigenschappen!

Waterman is het zonneteken van mensen die geboren zijn van 20 januari tot 18 februari. Het symbool van de Waterman is de waterdrager. De heerser van dit teken is Uranus en staat in de Griekse mythologie voor de hemel. Watermannen staan bekend om hun lust voor avontuur en nieuwe uitdagingen. Daarnaast zijn watermannen zeer creatief en denken ze graag in oplossingen. Toch heeft ook een waterman slechte kanten. Denk daarbij vooral aan extremistisch gedrag, ze hebben nogal een temperament namelijk! 

 

1. Uitgesproken mening

Een Waterman heeft vaak een sterke overtuiging, daarnaast zijn ze ook erg eerlijk, waardoor ze vaak alles zeggen wat ze denken. Bij de Waterman ligt het hart op de tong en daardoor zijn ze niet bang om hun mening te uiten. Dit betekent niet dat ze erg koppig zijn, want ze houden juist wel rekening met anderen. Zo denken ze altijd goed na over andermans opties.

2. Sarcastisch

Watermannen worden gezien als de echte ‘koningen’ als het gaat om brutaliteit en sarcastische opmerkingen. Het gaat zo vanzelf dat ze het niet eens doorhebben dat ze het doen. Aan de andere kant zijn Watermannen heel grappig, dit gaat goed samen met het sarcasme wat ze in zich dragen. Soms zijn er mensen die hun humor niet echt begrijpen, maar dat maakt voor de Waterman niets uit!

3. Intellectueel

Vernieuwing is waar Watermannen contant naar op zoek zijn. Ze zoeken mensen die hun intellectueel kunnen uitdagen. Watermannen zijn constant op zoek naar manieren om hun algemene ontwikkeling te kunnen verbreden. Ze zijn duidelijk in hun bewoordingen en kunnen logisch nadenken.

5. Humor

Humor is iets wat een Waterman zeker heeft. Ze moeten alleen wel oppassen dat ze af en toe niet alles te serieus aanpakken. Dan worden de grappen juist minder…Maar zodra de Waterman in vorm is, heeft hij de origineelste grappen waarbij ze andere op een verrassende wijze aan het lachen maken. Hierover krijgen zij ook regelmatig complimentjes!

6. Echte denkers

De gedachten van een Waterman staan zelden stil. Over alles denken ze meerdere keren na en analyseren dit dan ook goed. Hierdoor kunnen ze heel gestrest en onrustig worden. Ze raken als het ware soms een beetje verdwaald in hun eigen gedachten en mogen af en toe iets meer in het nu leven.

7. Kieskeurig

Een Waterman heeft liever een paar goede vrienden dan een grote groep kennissen waarmee ze een mindere band hebben. Zodra je eenmaal goed bevriend bent met een Waterman zullen ze alles doen om jou te helpen. Ze verwachten hier niks voor terug. Watermannen voelen zich goed als anderen zich goed voelen.

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF