fbpx

Beautytips: zo zie jij er elke ochtend uitgeslapen uit

Elke ochtend in de spiegel kijken en een stralende huid zien, wie wil dat nou niet? Zeker met het grauwe weer van deze maanden is dat alleen niet altijd makkelijk, maar ook niet onmogelijk. Lees snel deze tips en zie er elke dag uitgeslapen uit.

1. Kokosolie onder je ogen

Kokosolie alleen geschikt voor in de keuken? Echt niet! Je kunt er van alles mee, zoals er stralend mee wakker worden. Hoe gaat het in zijn werk? Was voordat je gaat slapen je gezicht grondig schoon. Breng wat kokosolie aan onder je ogen en laat het intrekken. Je hoeft het niet in je huid te smeren, dat doet het vanzelf al. Ga lekker slapen en de volgende morgen zie jij er heerlijk uitgeslapen uit.

2. Aloë Vera op je gezicht

Aloë Vera is een plant en de gel die hieruit gehaald kan worden heeft een natuurlijke werking. Het bevat eiwitten, mineralen en vitaminen, dat ervoor zorgt dat je huid herstelt en kalmeert.

Je kunt voor het echt natuurlijke gebruik een Aloë Vera plant kopen, waarvan je de topjes plukt en de gel hieruit op je gezicht aanbrengt. Anderzijds is het aanschaffen van een tube crème dat Aloë Vera bevat natuurlijk makkelijker, deze zijn verkrijgbaar bij elke drogist. Smeer voor het slapengaan wat gel op je gezicht, maar pas op dat het niet teveel in de buurt van je ogen komt. Zodra je wakker wordt, spoel je de gel van je gezicht en je zult zien dat je op en top fris bent!

3. Slapen op satijn

Vervang je katoenen kussensloop door een zijden of satijnen variant. Door hierop te slapen, voorkom je namelijk dat je gezicht letterlijk gaat kreuken. Katoen is stroef, terwijl satijn en zijden erg zacht zijn. Hierdoor schuur je wat minder over je kussen.

Ben jij benieuwd waar je kokosolie nog meer voor kunt gebruiken? Bekijk dan eens deze 10 tips.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF