fbpx

Beau van Erven Dorens uitgeroepen tot Omroepman van het Jaar

Beau is gisteravond door mediavakblad Broadcast Magazine uitgeroepen tot Omroepman van het Jaar. Beau neemt de prijs over van Eva Jinek, die de titel vorig jaar mocht ontvangen.

De prijs Omroepman van het Jaar is gisteravond voor de 28ekeer uitgereikt in het Beeld en Geluid in Hilversum. Beau kan het zelf nog niet echt bevatten dat hij deze mooie prijs gewonnen heeft. Beau: ‘Het is gek om mezelf hiertussen te zien staan. Terwijl ik denk, het moet eigenlijk nog komen. Het bewijzen van deze eer: maar dat komt ook!’

Trots

Beau: ‘Ik ben ontzettend trots! Dit is iets waar je als tv-maker altijd tegenaan loopt. Iedere keer als het blad uitkomt met de Omroepman van het Jaar dan staat daar zo’n grote ster op, zo’n Matthijs van Nieuwkerk, en dat ik daar dan nu zelf op sta dat vind ik wel echt een wonder.’

Beau Five Days Inside

Beau: ‘Mensen zijn ontzettend enthousiast en ik vind het leuk om te doen. Het is een programma wat recht uit mijn hart komt en wat ik maak met een heel klein team met mensen die ontzettend bezield zijn. Dus ja dit is ook een beetje voor hen.’

Beau won eerder dit jaar ook al de Gouden Televizier-Ring voor het programma Beau Five Days Inside. Ook mocht hij dezelfde avond de Zilveren Televizier-Ster Presentator in ontvangst nemen.

https://www.instagram.com/p/Bo1HiFICgvw/

Beau: ‘Ik zie deze prijs als een aanmoediging om de programma’s die ik nu maak te blijven maken. Ik vind de prijs alleen eigenlijk een beetje te vroeg. Ik heb al zo veel loftuitingen gekregen en nu deze eroverheen, ik ben er een beetje stil van.’

Uit onderzoek van WENDY bleek Beau van Erven Dorens ook nog eens de liefste man van Nederland te zijn! Lees hier zijn reactie hierop.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF