fbpx

Beau van Erven Dorens krijgt zijn eigen late night show

In de dertiende editie van het WENDY magazine vertelde Beau van Erven Dorens al over het hebben van een eigen talkshow. En nu wordt deze droom werkelijkheid…

Beau eerder over een talkshow

‘Voor een presentator is een Late Night Show of een DWDD toch wel het grootste. Omdat je dan midden in de maatschappij zit, met mensen die er die dag echt toe doen. Dat vind ik mooi. Die mix van actualiteit, humor en snelheid en soms toch op een wat zwaarder niveau, daar houd ik van.’

Een eigen late night show

Beau is een echte alleskunner, dit heeft hij al eerder bewezen in zijn programma’s: RTL Boulevard, Beau Five Days Inside en Het Rotterdam Project. Nu geeft RTL 4 hem de kans om zijn eigen Late Night Show te hosten. Beau: ‘Ik zou de programma’s die ik nu maak nooit willen opgeven. Dat zijn dingen die heel diep in mijn hart zitten en waar ik ontzettend veel plezier in heb. Ze zijn ook gewoon belangrijk voor mij en ook voor de mensen voor wie ik dit allemaal doe.’ Om deze reden zal Beau het programma niet het hele jaar door presenteren, maar zal dit afgewisseld worden met een of meerdere andere hosts.

https://www.instagram.com/p/Bv_obSvB_BT/?utm_source=ig_web_button_share_sheetWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF