fbpx

Bakken met BN’ers voor je viervoeters

 

Wij eten vandaag lekker en dat willen onze viervoetertjes ook. Edsilia Rombley en Sita Vermeulen maakten samen met Wendy en Prins lekkere hapjes voor honden en katten. Chef Arie deelt graag de recepten met je. Dat wordt smullen voor je viervoeter!

Voor je kat: smulhart

Nodig: hartvormige koekjesvorm, kattenbrokjes, Prins NatureCare vleesmaaltijd en Prins Play & Care beloningscrème.

Smulhart met brokjes: vul de hartvorm met brokjes en trek langs de buitenzijde van het brokjeshart een dun lijntje beloningscrème.

Smulhart met vlees: vul de hartvorm met vlees en trek langs de buitenzijde van het vleeshart een dun lijntje beloningscrème.

Voor je hond: surf & turf borrelhapjes

Nodig: Prins NatureCare worst, Prins Train & Care beloningscremè, snijplank en mes.

Domino’s: maak vierkantjes van plakjes worst en stapel die op elkaar met een beetje beloningscrème ertussen. Haal voordat je de domino’s aan je hond geeft de prikker eruit.

Macarons: snij de worst in halve plakjes en plak twee van die plakjes met een beetje beloningscrème ertussen aan elkaar. Serveer ze met de ronde kant naar boven.

Hap, slik, weg-hapje: snij plakjes worst in kwartjes en garneer die met een toefje beloningscrème. Voilà, een heerlijk hapjesplateau! Laat je dier met mate snacken en geef niet te veel hapjes in één keer.

Voor je hond: thee

Nodig: Prins NatureCare worst, een snijplank, een mes, een vork, een beetje warm water en een serveerkommetje.

Worstthee: prak een paar plakjes worst fijn. Schenk wat warm water over de geprakte worst en meng alles goed. Serveer de thee op drinktemperatuur, dus niet te warm.

Voor je hond: koekjes

Nodig: gruis van brokjes, een ei, een mengkom, een garde en een dog treat maker.

Gruiskoekjes: meng wat brokjesgruis met een ei tot een stevig mengsel en vul daarmee de vakjes van de dog treat maker. Bak de koekjes een kleine tien minuten. Je kunt de koekjes ook in de oven op 150 graden bakken tot ze droog aanvoelen.

Voor je kat: milkshake

Nodig: Prins Play & Care beloningscrème, kattenmelk, een lepeltje en een serveerbakje.

Milkshake: meng wat beloningscrème en kattenmelk tot een gladde shake. Maak niet te veel, want kattenmaagjes zijn maar klein!

Lekker!

Wist je dat Prins brokjes, beloningscrèmes, blikjes vlees en worsten in verschillende varianten heeft? Je kunt je hond of kat dus trakteren op zijn favoriete smaak! Bekijk de uitgebreide menukaart maar eens op www.prinspetfoods.nl

Lees ook:

Pannenkoekentaart met aardbeien-kokosyoghurt!

Recept: Fiorito Limoncello met tonic & verse basilicum

 

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF