fbpx

Alle romantische films en series op één plek

Hoe fijn is het: één plek waarop alle romantische films en series gebundeld zijn? Zo raak je nooit meer verdwaald in jouw zoektocht naar de ideale romcom. De streaming videodienst With Love is dé oplossing. Hier vind je namelijk ALLE romantische films en series en wekelijks wordt het aanbod aangevuld met 5 nieuwe titels. Dat wordt bingewatchen!

Romcoms

Op WithLove vind je alle films en series die je nergens anders ziet. Ook aan romantische kerstfilms ontbreekt het hier niet. Als je nog geen plannen hebt met kerst, dan kun je misschien lekker op de bank ploffen en een romcom (of misschien meer dan een) aanzetten. Het gehele aanbod is te bekijken op elk device. Ook is het makkelijk te streamen naar je TV en het abonnement kan op elk moment stop worden gezet. Hoe ideaal klinkt dat?

Win!

Het is geen geheim dat wij zelf ook helemaal fan zijn van romantische films en daarom hebben wij een leuk cadeau voor jou! Wij geven namelijk 5 WithLove jaarabonnementen weg. Wil jij dit winnen? Reageer dan onder de post op Facebook en laat ons weten wat jouw favoriete romcom aller tijden is.  Alles kan en mag! Wie weet wordt 2020 een jaar vol romantische filmavondjes voor jou.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF