fbpx

Afkoelen in de bios: dit zijn dé bioscooptips voor deze zomer

Het is zomer en dat betekent dat de meesten wat meer vrije tijd hebben dan normaal. Koel lekker af met het warme weer in een bioscoop of ga naar een te gekke bioscoop in de openlucht. In dit artikel krijg jij 4 bioscooptips voor deze zomer. 

Bullet train

Deze te gekke actiefilm is echt een aanrader. Want niet alleen zoek je de spanning op, ook is Brad Pitt weer op het witte doek te zien. In bullet train zitten verschillende huurmoordenaars in een trein en ze willen allemaal hetzelfde. Als dat maar goed gaat. Extra leuk: je ziet ook veel mooie delen van Japan in de film voorbijkomen.

Where the Crawdads Sing

Na de bestseller komt er nu een meeslepende, mysterieuze film. Where the Crawdads Sing vertelt het verhaal van Kya die als kind in de steek wordt gelaten en zichzelf moet zien te redden in het gevaarlijke moerasgebied van North Carolina. Al jaren gaan er geruchten over het ‘moerasmeisje’ die daar rondzwerft. Als ze in contact komt met twee jonge mannen uit het dorp gaat er een nieuwe wereld voor haar open. Maar als één van die twee dood gevonden wordt, wordt Kya meteen aangewezen als hoofdverdachte. Tijdens het onderzoek wordt steeds minder duidelijk wat er precies gebeurd is en dreigen de vele geheimen die het moerasland verborgen houdt onthuld te worden.

Silverstar

Het is zomervakantie en dat betekent dat de kinderen vrij zijn. Hoewel het fijn is om een momentje voor jezelf in de bios te nemen, kan het ook leuk zijn met de kids. Silverstar is hier de ideale film voor. Én Britt Dekker speelt de hoofdrol. Zij speelt Megan die een eigen manege heeft opgezet. Wanneer het jonge paard Silverstar, bij een stalbrand van schrik het bos in galoppeert, wordt hij gevonden door de 16-jarige Esmee.

Zwanger & co

Hoewel deze film al een maand in de bioscoop draait, wordt hij er niet minder leuk op. Deze romantische komedie gaat over vier verschillende zwangerschappen die zich allemaal plaatsvinden in één familie. Van twintigers die er onbezonnen aan beginnen, tot een moeder met empty-nest syndroom die er alles aan wil doen om nog een keer te kunnen genieten van een baby. Alles komt hierin voorbij. De cast bestaat uit de leukste Nederlandse acteurs en actrices, zoals Lieke van Lexmond, Waldemar Torenstra en Bo Maerten.

Meer tips voor films, boeken en festivals vind je in onze nieuwste Ibiza special!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF